Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Lucka 5 och vinnare av lucka 1-3

Senast uppdaterad:

Lucka 5 – strunta i att stå på händerna 

… om du inte vill.

Ärligt – trender kommer och går. Alltså – visst det är kul att träna och testa nya saker och kroppen mår bra av variation och att komma utanför sin comfort zone – då och då. Men framför allt mår den bra av att träna sådant du gillar. Skit helt enkelt i om alla andra står på händer om du hellre vill ut och springa. Strunta i att köra 15 km distans om du hellre vill ta en lugn promenad. Gör det som får dig att träna utan att känna press och prestationsångest – låt det bli din prioritering de flesta dagar av alla.

 

Lucka 5 – Vinn Nike prylar!

I dagens lucka ligger inte en grej utan flera jackor av en av de snyggast för säsongen Nike Woven Bliss Zip-through. Kommentera med storlek så är du med och kan vinna.

lucka5

 

Lucka 5 – träningstips

Idag tycker jag du ska ge din höft kärlek. Testa flödet nedan.

 

Yoga hemma

 

 

Nyfiken på om du vann i lucka 1,2 och 3? 

Här har du vinnarna (alla vinnare lottas fram)

Lucka 1.

Grattis Emma – med kommentaren:

“Träningen gör mig hel men är inte hela jag”. 

Grattis Anna – med kommentaren:

“Nej, träning är inte hela jag. Det är tydligt nu när jag är borta från min vanliga träning på grund av en graviditet och förlossning. Även om jag saknar träningen är jag fortfarande jag och det känns nyttigt att bli stark i mig själv även utan den. Vill gärna vara med och tävla! Ett par tights i storlek M vore toppen på vägen tillbaka till en starkare kropp!”

Lucka 2. 

Grattis Sara Rönne Idänge!

Lucka 3 

Henrik  – Alltså, jag skulle jättegärna vinna ett linne. Men inte till mig själv då, utan till min härliga bonusdotter som dansar fram i XS.

 

0
Nästa
LUCKA 4

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.