LUCKA 4

Dagens lucka av kalendern med 3 olika saker i samma lucka.  Här har du lucka 1, lucka 2 och lucka 3!
 
 

Lucka 4 – du duger!

Du, vet du, det är dags nu.

Tid att andas in och sedan andas ut ordentligt.

Nästa andetag fyll dig själv med ny luft – inifrån ut. Linda in din själ med starka andetag och härliga tankar om dig själv. Sluta att vara olycklig över att du är du. Du är perfekt. Precis så som du är.

Sluta önska att du såg ut som någon annan och sluta försöka förändra det som är du. Du är vacker. Alltid, även dåliga dagar. Faktiskt, så är det så. Låt igen någonsin säga något annat.

Omge dig med människor som ger dig energi och får ditt hjärtat att studsa, sådana som får dig att känna dig mindre och ouppskattad förtjänar inte din vänskap.

Att trycka ned dig själv är som att inte önska fred på jorden. Sluta med att inte tycka om din kropp och ditt utseende. Älska istället varje kurva, din vibrerande personlighet, dina misstag och dina framgångar. Alla delar har format dig till den du är. Din resa genom livet har ingen annan gjort mer än du. Det är bara du som kan berätta din saga. Dina erfarenheter, ärren på dina knä – berättar din historia. Ditt leende, dina tårar – är du. Utan allt detta skulle du vara så mycket fattigare och naken.

Var trygg i vem du är. Sträck på dig och förlåt dig själv för att du kanske någon gång önskade att du var någon annan. Istället möt världen med självförtroendet och självkänslan av att vara du.

Att vara just du är inte så tokigt alls faktiskt utan ganska fantastiskt.
 
 

Lucka 4 – Vinn Nike Sport BH 

Dagens Nike-pepp är Nike Pro Indy Bra. Vinn genom att kommentera med din storlek!
 
 

Lucka 4 – träningspepp

Dagens träningspepp är att du behöver vilodagar – glöm inte det! En del av träningen ska vara vila.

 

Ni får en bonus – kolla solnedgången över min tomt. Min tomt. Så konstigt och säga det.

sunset-10

 

Total
0
Shares
Comments 35
 1. “Omge dig med människor som ger dig energi och får ditt hjärtat att studsa, sådana som får dig att känna dig mindre och ouppskattad förtjänar inte din vänskap.”

  Denna meningen fick mig att bestämma mig för att inte träffa en person från mitt förflutna som just får mig att känna mig oupskattad. Tack. Han förtjänar inte min vänskap.

  Storlek M.

 2. Alltså tänk att ha en tomt. Så avis! Imorgon är det vilodag här, men sen kör jag igen och då behöver man ju träningskläder. En sport-bh från Nike i storlek M skulle sitta fint!

 3. Åh goa du :) o vilken utsikt..
  Dagen har bestått av energi, simskola med 3 skolklasser från åk 2 sen vattwngymnastik med kommunens äldre, DET ÄR energiboost delux!

  Storlek M har jag :)

  Kram från Skåne

 4. Dom här raderna ..Det är bara du som kan berätta din saga. Dina erfarenheter, ärren på dina knä – berättar din historia. Ditt leende, dina tårar – är du. Utan allt detta skulle du vara så mycket fattigare och naken. ❤️ Å du..tack för en magisk cykelklass idag??✨ Ditt upplägg, din cuing, din musik..bäst!!!❤️DU är helt fantastisk?

 5. Alltid så klokt och fint skrivet. Dina ord går rakt in i hjärtat. Tack! Storlek S.

 6. Vilodagen kommer på måndag, älskar att träna på helgerna, då känner jag att jag har all tid i världen till träningen :-)
  En sport-bh vill jag ha tajt, så där drar jag med M.

  Trevlig helg!

 7. Kloka ord från härlig kvinna! I normalfallet drar jag M – men pga av graviditet vill jag gärna vinna en L så jag kan fortsätta träna medans livet i magen växer <3

 8. Idag ska jag vara med i en dansshow och ha riktigt kul!! så imorgon blir det en välförtjänt och efterlängtad vilodag. Strl M

 9. Tack för dina peppande luckor! Magiskt att äga en egen tomt! Storlek m passar bra.

 10. Jag har strl S

  Tack för att du med dina ord alltid träffar på den punkt i hjärtat som är som ömmast. Den punkt som gör ondast men som därför också behöver mest kärlek. Tack

 11. Tack för fina ord och påminnelse om att både andas och vara i en tid när allt lätt rusar allt för fort! M har jag vanligtvis!

 12. Du är en inspiration. Få lyckas genom sina bloggar bibehålla mitt intresse. Men du gör!
  Gärna en sportBH, stl M. :)

 13. Tack ännu en gång för underbara ord som går rätt in i mitt medvetande. Det tar tid att uppskatta sig själv för den man är och man går på en del käftsmällar på vägen men det är bara att resa sig upp igen och komma starkare ur det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Lucka 3

Lucka 3

Årets julkalender har 3 delar i varje lucka

Next
Lucka 5 och vinnare av lucka 1-3

Lucka 5 och vinnare av lucka 1-3

Lucka 5 – strunta i att stå på händerna  … om du inte vill

You May Also Like