Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

LUCKA 4

Senast uppdaterad:

Dagens lucka av kalendern med 3 olika saker i samma lucka.  Här har du lucka 1, lucka 2 och lucka 3!
 
 

Lucka 4 – du duger!

Du, vet du, det är dags nu.

Tid att andas in och sedan andas ut ordentligt.

Nästa andetag fyll dig själv med ny luft – inifrån ut. Linda in din själ med starka andetag och härliga tankar om dig själv. Sluta att vara olycklig över att du är du. Du är perfekt. Precis så som du är.

Sluta önska att du såg ut som någon annan och sluta försöka förändra det som är du. Du är vacker. Alltid, även dåliga dagar. Faktiskt, så är det så. Låt igen någonsin säga något annat.

Omge dig med människor som ger dig energi och får ditt hjärtat att studsa, sådana som får dig att känna dig mindre och ouppskattad förtjänar inte din vänskap.

Att trycka ned dig själv är som att inte önska fred på jorden. Sluta med att inte tycka om din kropp och ditt utseende. Älska istället varje kurva, din vibrerande personlighet, dina misstag och dina framgångar. Alla delar har format dig till den du är. Din resa genom livet har ingen annan gjort mer än du. Det är bara du som kan berätta din saga. Dina erfarenheter, ärren på dina knä – berättar din historia. Ditt leende, dina tårar – är du. Utan allt detta skulle du vara så mycket fattigare och naken.

Var trygg i vem du är. Sträck på dig och förlåt dig själv för att du kanske någon gång önskade att du var någon annan. Istället möt världen med självförtroendet och självkänslan av att vara du.

Att vara just du är inte så tokigt alls faktiskt utan ganska fantastiskt.
 
 

Lucka 4 – Vinn Nike Sport BH 

Dagens Nike-pepp är Nike Pro Indy Bra. Vinn genom att kommentera med din storlek!
 
 

Lucka 4 – träningspepp

Dagens träningspepp är att du behöver vilodagar – glöm inte det! En del av träningen ska vara vila.

 

Ni får en bonus – kolla solnedgången över min tomt. Min tomt. Så konstigt och säga det.

sunset-10

 

0
Nästa
Lucka 3

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.