Men vem eller vad inspirerar mig

Inne på frågestunden (fråga på förresten!) fick jag frågan “Du inspirerar så offentligt många med din blogg och härliga personlighet. Men vem eller vad inspirerar dig?”

Först – tack för himla fina ord. Det här med inspiration är lite speciellt. Eller kanske egentligen ganska enkelt. Men har tagit tid att liksom landa i det “perfekt” receptet för mig. Så tror jag i och för sig att det är för alla. Saker och ting tar sin tid att falla på plats och förändras också, såklart med tiden.

För mig är det viktigt att umgås med människor som värdesätter vänskapen oss emellan lika mycket som jag värdesätter den. Alltså jag menar, jag har ett stort hjärta och ger hela mig själv och lite till – till de som kommer mig nära inpå i livet. Jag skulle lätt kunna gå över eld för mina vänner. Jag har alldeles för många gånger i livet gett för mycket och sedan haft en minus på kontot in. Det har gjort att jag genom åren fått större integritet. Så mina vänner och dem jag umgås med boostar mig med inspiration. Varje gång.

Lika mycket som jag måste ha människor i min omgivning och kan törsta efter att umgås, så behöver jag också tid för mig själv för att få insikter och ladda batterierna. Jag tror att det är viktigt för alla som har ett yrke där man ständigt träffar nya människor.

Sedan mina långpass på cykel, eller köparrundor brukar öppna upp för idésprutan i mig. Jag bubblar oftast av idéer när jag kommer hem.

Att sitta med mina vovvar och kika över insjön precis vid vårt hus ger mig ro och energi.

Sedan älskar jag också att:

 • Ta ett riktigt dyrt glas och då förstås, riktigt gott rött vin.
 • Ta en klass för någon som är tokigt passionerad i vad hen gör.
 • Testa något helt nytt i träningsväg.
 • Läsa studier och rapporter om de senast inom träningsfysiologi.
 • Kasta mig huvudstupat in i en ny utmaning.
 • Googla trender och leta bland youtubeklipp
 • Nya träningskläder – alltså sådan klyscha – men det funkar jämt.

 

Vad inspirerar er? Klockan 21:30isch ikväll öppnar jag lucka 6 i adventskalendern.

 

rocky

3 Comments

 1. Amira 6 december, 2015at22:16

  Du inspirerar mig!❤️ Att ditt hjärta är sällsamt stort undgår ingen☀️ Förutom mina älskade vänner jag valt att umgås med och min familj så inspireras jag också av att betrakta okända människor i vardagssituationer..Vi kommunicerar till största delen genom vår kropp så en blick, ett sätt att lösa något på, ja allt mänskligt beteende! Det inspirerar mig! ✨

 2. Ulrika 8 december, 2015at22:05

  Så obeskrivligt stor igenkänningsfaktor i hela det här inlägget – så att det skulle kunna vara jag som skrev vartenda ord. Förutom att jag inte har hund. (än…)

 3. Ida 10 december, 2015at05:04

  Fantastiskt svar :)
  Jag inspireras av så mycket. Människor som du, roliga utmaningar, mål att uppnå och mycket. Nästan så det kan bli ett blogginlägg själv :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *