Jag behöver det där utrymmet. För att andas, få energi, bli kreativ och skapande. För att kunna bibehålla förmågan att se och höra människorna i min omgivning. Jag behöver också närvaron, kontrasterna, det pulserande för att göra det samma. Den där balansgången har varit utmaningen i att vara jag hela livet.

På något sätt idag, när jag såg ut över träden och andetagen blev lite större och djupare känns det som att jag är lugn i lugnet. Men någon timme senare kan jag vara lika rastlös.

Jag tror på att man måste våga hitta sin egen väg och att det är nyttigt att ibland stänga ute intrycken och andas inåt istället. Är ni med på vad jag menar?

Känner ni igen er? Hur gör ni för att ladda batterierna? 

 

vinter2-4 vinter2

vinter


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center