Trendspaning 2016 #1

Igår somnade jag – med datorn i knäet med ett nytt fönster öppet för att skriva ett inlägg – vid 21:00 i soffan. Jag antar någonstans att jag var väldigt trött.

Efter att ha passerat t-centralen ett antal gånger och sett en gigantisk iPhone sprida awareness om SATS onlineträning – så kan det knappast undgått någon, att en stark trend – iaf hos de som vill göra business på att vi ska röra på oss, försöker få onlineträning till att bli en av de hetaste trenderna för 2016.

Det är inte så att det är något nytt med att träna hemma och online precis. Jag tror mer bara att många företag vill höja servicenivån och hitta nya digitala sätt att komma in med hälsa och träning i våra vardagsrum.

Jag har en fundering om att ta in 10 klienter i vår som jag coachar mot individuella träningsmål – jag vill gärna finnas där som en stöttepelare och guida i träningsdjungeln och minera risken för tankevurpor i ett samhälle där man lätt får en skev bild av sig själv och hälsa. Om du vill bli en av de 10 – maila mig på jessica@jessicaclaren.com och berätta om dig själv och dina mål.

Har du testat någon träning online? Ris och ros – vad tycker du? Och kanske mest intressant – vad saknar du i onlineutbudet? 

 

redcord-16

Träning jag gör hemma är tex med redcord.

 

 

 

12 Comments

 1. Cykelkatten 14 januari, 2016at11:09

  Jag är värdelös på att träna hemma (förutom trainerintervallerna då) och det kommer nog att så förbli. Men impas så klart av dem som fixar det. Däremot saknar jag en snygg, vettig och simpel Strava-ish-onlinedagbok för styrketräningen.

 2. Elna 14 januari, 2016at13:18

  Jag har kört lite Yogobe-pass, men annars är jag nog inte en online-människa. Tränar helst i skog och mark eller på ett bra gym! Interssant trendspaning!

 3. jeanna - bliss junkie 14 januari, 2016at14:50

  Jag använder Yogaglo en del hemma, eftersom jag älskar Kathryn Budig. Funkar bra för mig för gärna yogar hemma överlag. Bra sätt att bli instruerad av superstarz också ;=))

 4. Anna Jansson 14 januari, 2016at15:19

  Jag provade SATS online igår (innan det krävde medlemskap eftersom vi inte har SATS i Jönköping..) och gillar konceptet. Yogobe tycker jag blir lite dyrt för mig som bara yogar ibland, klippkort kanske hade varit ett alternativ.

 5. Clara Edvinsson 15 januari, 2016at10:33

  WOW så otroligt roligt! Heja dig!

 6. Användarens profilbild jessicaclarenJessica Claren 15 januari, 2016at10:42

  Ja min trainer är min kompis i vardagsrummet. Men kör rätt mycket styrka nu faktiskt när vi bor i “skogen”.

 7. Användarens profilbild jessica 15 januari, 2016at10:43

  Men åh, kul att du gillade det! Vilka klasser testade du?

 8. Användarens profilbild jessica 15 januari, 2016at10:44

  Yogagli har jag med kört superlänge sjukt härligt o lätt att få inspiration av internationella presentatörer liksom.

 9. Användarens profilbild jessica 15 januari, 2016at10:44

  Inget slår skogen. Faktiskt.

 10. Malin 15 januari, 2016at19:50

  För att spinna vidare på yogan online så skulle det vara underbart att kunna köpa enstaka pass/klasser, då jag inte känner att jag använder ett medlemskap på Yogobe tillräckligt ofta :) Ibland är en klass inspiration då och då det jag vill ha!

 11. the B-ROOM 17 januari, 2016at09:35

  Jag är på båda sidorna, coachar online och tränar Yogobe online. Som några skrev här, vi är olika och online o/e hemmaträning passar vissa men inte alla.
  Kul att du kör igång onlinecoachning, du och din träningsfilosofi behövs.

 12. Amira 17 januari, 2016at23:24

  Intressant att följa! Har ett par vänner som enbart kör online och älskar den flexibilitet det ger dom i ett annars hektiskt schema. Jag själv är för fäst vid det personliga mötet så jag tänker fortsätta åka iväg till dina klasser❤️ Har även insett att jag har svårt att hitta träningsramen i utrymmen jag främst gör annat i än tränar. Jag är jätte nyfiken på utvecklingen och tycker det är grymt att du engagerar dig även för dom som inte har möjlighet att ta sig iväg.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *