Måndagslistan ett till tio

Måndag. Ny vecka. Omstart och nystart men fortsättning. Det här har jag gjort idag.

 1. Vaknade och tittade ut till ett grådassigt Stockholm. Jag gillar de flesta väder, men jag gillar inte när det är slask, grått och allmänt bara smutsigt. Så av 10 solar fick vädret idag 1 sol. Faktiskt inte alls speciellt upplyftande.
 2. Kör Jaimes bil nu när min blivit skrotad efter krocken. Eller vår andra bil och håller på att börja gilla den ordentligt. Den där “lilla” vita V60:n är rätt härlig. Att säga härlig om en bil är förövrigt inget jag trodde jag skulle svänga med för ett år sedan. Det är 11 månader sedan jag tog mitt körkort. 11 månader senare sitter jag alltså och säger att en bil är härlig.
 3. Fascinerats av att all p-lisor verkar vara i Hammarby Sjöstad.
 4. Suttit och kikat på tävlingar och datum inför 2017.
 5. Köpt lunch på Urban Deli. Och en färskpressad apelsin juice.
 6. Köpt fika till killarna på jobb. Lite avis på att de kan äta kanelbullar. Det vill jag med kunna.
 7. Druckit mindre kaffe än igår. Haft lika ont i huvudet idag som igår och förrgår.
 8. Varit på Sats och kört min måndagsklass. Älskar den.
 9. Kommit hem och kramats med familjen. Nedan är en av dem.

Hur har din måndag sett ut?

3 Comments

 1. Vibeke 28 februari, 2017at11:13

  Besta bilden! Og en ganske så fin dag.

 2. Amira 28 februari, 2017at18:38

  ??Älskar den vovven❤ OCH fullkomligt ÄLSKAR din måndagsklass??✨?

 3. Mari 1 mars, 2017at20:56

  Bilden, så passande…. såå fin :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *