Jag är i Göteborg. Satte mig på MTR efter jobb, väljer alltid MTR före SJ. Allt är bättre. Tåget, sätena och personalen. Imorgon ska jag introducera och utbilda Technogyms Group Cycle för Nordic Wellness Backaplan. Ska bli, förstås, himla spännande och se om de tycket om cykeln lika mycket som jag.

När jag satt på tåget passade jag på att se om klippet som delats tusen gånger om idag. Från TV4 och ortopeden som under dryga 10 minuter lyckas säga så mycket felaktigheter att jag hoppas TV4 skäms och gör om och rätt.

När jag kom in med tåget och gick förbi McDonalds, landade ett leende på mina läppar – oavsett om det nu är strips som de gör reklam för, kan jag inte låta bli att tycka att det är smått genialiskt efter succén med SKAM. Svart bakgrund. Strips och copyn “Din kropp trenger potater”. Kanske inte just som strips, i alla fall inte alltid. Men lite då och då, så visst. Men själva innebörden i uttalandet som Noora gör i SKAM, ligger det mera tyngd i. Kroppen behöver kolhydrater.

Så jag vill påminna dig om att du behöver både äta kolhydrater och träna med tunga vikter. Det är bra för dig. Både och. I lagom mängder. Sådär lagom. Världens bästa ord i det här sammanganget.

Här hittar du tex världens bästa recept på Sweet Potatoe Fries. Tycker du ska fira dig själv, din självkänsla och din kropp i helgen med dem!

 

1 Comment

  1. traningsgladje 26 februari, 2017at12:12

    gillar din (rätt så) nya bloggdesign. mycket fin!! <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *