Min träningsarena

Words by

I helgen har det varit långlopp och jag har fint hållit mig hemma och tränat istället. Surat och försökt att inte lägga energi på en tävling som inte blev av utan istället välja att rikta fokus framåt. Nacken är lite lite bättre och jag hoppas att det fortsätter att bli bättre och bättre.

Vi flyttade till Paradiset innan årskiftet och jag älskar lugnet och min träningsarena jag har utanför dörren. Jag har lite olika rundor som jag springer och en av dem går upp till toppen av Telegrafberget. Idag startade jag dagen med just den rundan. Bitvis får man klättra lite – men eftersom löpningen numera är kravlös – även om jag hatar – starkt ord jag vet – men jag verkligen hatar att börja springa efter ett längre uppehåll (fy, det är tungt in i benmärgen liksom oavsett hur bra kondition du har) så gör inte det något.

Hemma ligger skivstången framme på ett av trädäcken. Vikterna ligger staplade, vi orkar liksom inte släpa det fram och tillbaka, så det får ligga där i ur och skur.

hemma hemma-7

4 Comments

 • traningsgladje

  älskar det! så jävla rätt!

 • Maria

  Sååååå exakt är det med löpning. Jobbigt i början men snart hoppas jag att det känns bättre. Både för dig och mig.

 • Amira

  Du är grym som kommit igång med löpningen????? Vet hur tungt det är! Hejar på dig alla dagar i veckan ?????????❤️

 • Sara Borg

  Smart att ha träningsgrejorna ute, då kan en inte komma med en sådan där dum undanflykt att det tar för lång tid att plocka fram :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us