Ni vann!

Så tokigt svårt att välja vinnare – skulle vilja ge er alla varsin startplats. Efter att ha lottat drog jag och Access Rehab följande som vinnare – massor av grattis! Maila mig på jessica@jessicaclaren.com och maila mig en bild på er så vi fira er stort!

Mats Hildingsson

Jag saknar Stockholm.
Jag saknar ”gänget”.
Jag saknar känslan av utmattning.
Jag vill gärna känna ruset igen.
En runda på 30 km i en vacker omgivning. Både natur och människor.

Anna-Karin Hammar

De senaste åren har löpning varit grymt trist. Tungt. Ingen bra känsla. Min man och mina vänner springer som gaseller och för att hålla dem sällskap brukar jag köra ett och annat lopp med dem. 10-11 km går att ta sig igenom ;). De har snackat tider, jag har satsat på att ta mig runt utan att dö av tristess. Jag har inte riktigt övergett löpningen utan det har bara fått ligga lite i bakgrunden, sprungit lite då och då, helt kravlöst, för att hitta lite glädje. Å så händer det – nu känns det bra! Nu går det lätt dvs jag kommer igång snabbt och hittar lätt en skön rytm och när jag är klar så känner jag att jag skulle kunna fortsätta lite till. Jag sätter inte fokus på tid utan vill nå en känsla av att jag vill göra det igen. Det ska kännas skoj – vilket det gör nu. …men till och med så har min tid förbättrats något. Så att jag jobbat med min löpteknik, rörlighet och kompletterande träning med styrka har gett resultat! Galet nöjd! Skulle gärna fira av det med att göra min man och några kompisar sällskap på Lidingöloppet 30 km. Håller tummarna!

 

Kristin Persson

Stämningen kring Lidingöloppet går nästan att ta på. Hade aldrig sett mig själv som någon löpare (och det hade nog ingen annan heller gjort) när jag ställde mig på startlinjen till förra årets 30 km, mitt första lopp i vuxen ålder. Tårarna rann av stolthet och glädje efter målgången, även om jag där och då tänkte att detta gör jag aldrig om igen. Men redan samma kväll kom längtan att få uppleva allt ige, att ännu en gång få bäras fram av den fantastiska publiken de sista kilometrarna när krafterna egentligen tagit slut en mil tidigare, det var en helt fantastisk löparupplevelse!

 

Sara Peterson 

Dagens härliga:

Do not follow leaders
Be your own king
Be your beautiful you
Fuck the mainstream
Become your dream

Sara A

Är nybliven löpare och störtförälskad i träningsformen. Tog mig igenom 8,5 km för första gången igår och känner att jag är på god väg framåt! Det här vore en ultimat utmaning för mig och ett bra mål att kämpa mot.
Jag skulle vilja springa distansen 10km, tjejloppet :)

Mari 

Sprang mitt första lopp, Nike Womens 10k (tack för high-fiven vid stadshuset, pepp på hög nivå) Jag blev så där härligt löpfrälst, har aldrig sprungit så fort & haft så kul. Sedan dess har ingefäran och citron knarkats för att bli frisk. Idag tog jag min första lunk, jobbigaste löprundan i år men med pannben kommer man långt. Nu vill jag bara springa mer. Jag vill springa terräng. Jag vill springa snabbt. Jag vill springa långsamt. 

 

[insert]gyllebo-2[/insert]

2 Comments

  1. Mari 15 juli, 2015at11:47

    Hm, mitt namn står med som en av vinnarna (Mari) men med fel motivering. Gissar att ägarinnan till motiveringen också blir lite förvirrad :)

  2. Anna-Karin Hammar 23 juli, 2015at20:36

    Tjohooo! Vad glad jag blir!! Tack!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *