Nya tag

Igår flydde vi storstan ut till skärgården och en sommarstuga som låg på en alldeles egen ö. Vädret var  sådär som det är när vi säger svensk sommar och bjöd på både sol och regn.

Jag hade legat hela förmiddagen och hostat och rosslat och blev extremt uppgiven efter lunch och tänkte att frisk havsluft kanske gör mig frisk. Vi packade in mig och hostan i bilen tillsammans med Rambo och en överladdad Rocky.

Vi mös med underbara vänner och drack rosé. Grillade hamburgare och pratade om allt från himmel och jord medan hundarna lätt hade sommarens bästa dag.

Det är ny vecka och jag är träningsbar igen. Äntligen. Havsluften rensade kanske ut det sista av förkylningen?

Snabba punkter för den här veckan.

> I dag drar jag vinnarna till startplatser till Lidingöloppet. Du har fram till 21:00 på dig ikväll att tävla och ju fler som tävlar desto fler platser får vi av Access Rehab. Du tävlar här.

>Bestämt mig för ha åtminstone 3 dagar till den här veckan som jag kallar sommarens bästa dag. Har du någon idé vad jag ska göra på de dagarna? En av dagarna tänkte jag en långtur på cykeln i solsken och härliga fika med vänner. Det verkar vara solsken typ nästan hela veckan, hoppas jag inte jinxar det.

>Äta kokossorbe på Pipersglass – kan vara den godaste som finns. Nu är det massor av äggvita i den och min mage brukar sparka bakut, men en kula eller två kan inte göra så mycket tänker jag.

>Om det regnar ska jag låsa in mig och kolla på The Whispers – ny serie som jag fastnat i.

>Ösa i saker som är bra för kroppen (måste balansera upp den där äggvitan). Började i morse med en smoothie på mango, spirulina, bladspenat, mynta, avokado, citron, lime och äpplejuice.

>Ringa vänner jag inte pratat med på länge. Livet springer snabbt och ibland springer man på varsitt håll. Jag ska ringa och säga att jag älskar dem.

> Planera en resa – och flera andra härliga äventyr för She Rides i vinter. Var vill ni åka?

[insert]smoothie-green [/insert]

[insert]smoothie-green-3 [/insert]

[insert]smoothie-green-5[/insert]

 

 

3 Comments

 1. Hanna 14 juli, 2015at08:30

  Hej!

  En av dina “sommarens bästa dagar” kanske kan vara en svampletarstund i skogen med hunden. det sägs finnas kantareller nu :)

  Efter frukost och lite allmänt stök här hemma ska vi upp till åvrt närliggande smultronställe och titta om vi hittar några gula fina svampar att lägga på lunchomeletten.

  Må gott!

 2. Pingback:Nya korta löpartights | Hannas blogg

 3. Nina L 14 juli, 2015at09:34

  Skönt att läsa att du är frisk(are). Jag ska genast ringa kompis, viktig påminnelse. Sen ska jag genomföra ett badass-långpass på söndag som innebär tre milvarv med pit stop hemma. Smart upplägg jag inte tänkt på. Vi ska spela minigolf på Kanaanbadet imorgon, tuff match. Och så planerar jag för familjens bästa resa nånsin i jul. Ser ut att bli en bra vecka!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *