NTC WEEK

Idag har vi haft möte och kickat off 2015 i Nike teamet. När vi var klara med mötet så kickade vi också off NTC Week och tränade med 100 grymma brudar i en sjukt härlig miljö på Atelier. Skulle absolut kunna tänka mig att bygga om den där lokalen till bostad.

Hur som – hela veckan kan du träna med oss – i olika ställen i stan, i galet coola miljöer och med DIG själv i fokus.

Du hittar allt här.

Ibland är mitt jobb så magiskt att det kittlar under huden. Jag tänkte på det när jag stod på scen idag, att just där och då, vill jag inte vara någon annanstans. Ni är så himla bra. På alla sätt.

 

[insert]DSC_6602[/insert] [insert]DSC_4935[/insert] [insert]DSC_4815[/insert] [insert]DSC_4762[/insert] [insert]DSC_4815[/insert] [insert]DSC_6775[/insert]

Bilder tagna av Petter Johansson.

Total
0
Shares
Comments 4
 1. So much fun!!!! Ni har så härlig energi hela gänget och lokalen var jättefin, även om du nog bör byta golv innan du flyttar in… i alla fall om du ska hoppa mycket på det…;-)
  Jag känner mig alltid som en gammal tant på träningsevent, men jag biter ihop och tänker att det är OK att gå, även om man som jag är 50+. Jag tycker ju att det är lika roligt att träna nu som jag gjorde när jag var 20. Vad tycker du?
  extra gammal känner jag mig alltid när jag träffar mina studenter, som igår. och så har “du” dessutom lyckats fånga oss båda på bild…;-) för alltid förevigat att gamla fröken smiter in och hoppar längst bak i klassen…;-)
  ha en fortsatt härlig vecka!

 2. Åh vad roligt! Synd att jag var för sen på bollen.. Verkar ju superkul, förhoppningsvis kan jag följa med nästa gång!!

 3. Emma -vet du ålder är faktiskt bara en siffra! Så glad att du var med oss!
  Maria – hoppas att vi kan komma till er snart!
  Jennifer – det hoppas jag med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Frågestund och vinnare

Frågestund och vinnare

Trumvirvel vinnaren till Kristinas fantastiska bok  Eat Clean är Frida

Next
Thrusters, marklyft och chins

Thrusters, marklyft och chins

Dagens pass i gymmet

You May Also Like