Frågestund och vinnare

Words by

Trumvirvel vinnaren till Kristinas fantastiska bok  Eat Clean är Frida Klasson och en plats till YourNextMove event i februari kniper Noor – grattis tjejer. Inboxa mig.

Det var längesedan vi hade en frågestund så jag tänkte att vi kör en runda. Alla frågor är välkomna, längtar efter att få svara på dem.

 

[insert]jessica-claren-16[/insert]

6 Comments

 • Noor

  Oj, vilken kul överraskning! Du vet, jag skulle aldrig vilja missa tillfället att få två cykelklasser med dig och en med grymma Jaimie, så jag köpte ju en biljett för länge sedan (och tagit ledig helg från jobbet – lätt värt det!) Hihi! Vi ses om två helger och så svårt det måste vara att än en gång välja ut en av alla fantastiska motiveringar till dina fina gåvor, vinnaren må bli lika lycklig som mig! Tack såå mycket, bästa Jessica!

 • Noor

  Sorry för felstavningen av din karl, ska ju vara Jaime!

 • Anna

  jag undrar om du har några tips på vart man hittar bästa musiken till cykelklasser (enligt dig alltså, alla har ju olika smak). Jag tycker det är sååååå svårt att hitta de där “speciella” låtarna. Tragglar på olika forum, spotify, funbeat, youtube… men säkert har jag missat nån guldgruva!

 • Cicci

  Jag har en lite diffus fråga som kanske behöver ett helt blogginlägg. Idag pratade jag med min träningskompis om motivation och vad som får oss att ta oss till gymmet – varför tränar vi styrka? För honom är det en del av identiteten och en självklar del av en vardagsrutin. För mig är det att bygga en kropp som ger mig förutsättningar för roliga saker som skidåkning, cykel, en klassiker, att kasta ett syskonbarn i luften, en stå-på-huvudet-tävling mot syrran, att orka gå upp för hela berget och se solen gå ner och mycket annat.

  Jag undrar alltså- innerst inne, varför går du till gymmet?

 • Mickis

  Du sa på ett spinningpass att man ska hålla kvar i styret och inte sätta sig upp på en gång. Jag kommer bara inte ihåg varför. Kan du inte uppfriska mitt minne? :-)

 • Anna . P

  Jag är kanske lite sent ute nu, men den här frågan dök upp inom mig för ett par dagar sedan, och har inte lämnat mig senda dess…
  En kollega & jag kom in på det här med att träna för att bränna fett. Jag håller själv på mkt med konditionsträning och tränar ofta med hög puls och svettas floder. Min kollega är ingen som tränar mycket, men har nu börjat lite smått och då främst sitta och trampa lugnt på en motionscykel hemma. Hon menar då att hon håller på med fettförbränningsträning. Började då fundera på kring de här olika zonerna som visas på maskinerna, en zon för fettförbränning och en för kondition. Är det så att jag som alltid ligger i konditionszonen inte förbränner fett? Eller hur hänger det här ihop? HOppas du förstår vad jag menar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us