Nya Mörksuggan och atjoo

En blogg som jag följer och gillar är Henrik Öijers blogg och idag har han kört igenom Mörksuggejaktens nya bansträckning. Starten går på söndag och jag har planerat att köra loppet och är verkligen tokladdad. Det är många tjejer anmälda i elitklassen – vilket är superkul.

Jag har varit lite uppgiven över att jag först fick hjärnskakning, sedan blev tokförkyld till Lida och sedan missade både Långa Lugnet och Ränneslätt för jobb. Jag har alltså bara poäng från en deltävling just nu.

Sådana här helger som var i helgen med NTC Tour och Nikes Wmns 10 km, så är det en mental urladdning, lite sömn och många timmars jobb dagarna innan och under själva helgen. Oftast är någon lite småkrasslig och med allt det där i föregående mening så blir man extra mottaglig för infektioner. Så som ett brev på posten idag, vaknade jag med halsont. Precis som några till av oss i teamet och fick också förklaringen till varför passet igår i Hellas kändes så himla segt.

Jag hoppas hoppas verkligen att jag vaknar imorrn och känner mig pigg. Känns just nu så himla surt om jag inte skulle kunna starta. Oavsett så kan jag inte göra något åt det utan bara låta kroppen ta hand om infektionen.

Den nya banan då – enligt Henrik är den riktigt fin och torr. Nästan för torr. Den mäter också några kilometer längre än förut. In och läs hos honom här. Bilderna nedan är från Henrik – och banan ser helt gudomlig ut.

[insert]morksuggejakten-4[/insert]

[insert]morksuggejakten-1 [/insert]

[insert]morksuggejakten-2 [/insert]

[insert]morksuggejakten-3[/insert]

 

 

1 Comment

  1. Elna 2 juli, 2015at22:57

    Åh, ser ju bara så galet härligt ut. Och kul – då syns vi i helgen!!!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *