Vinn startplats till Lidingöloppet

Den där känslan när kroppen är urstark och naturen andas rakt in i dina lungor. Böljande mjuka skogsstigar. Endorfiner som svämmar över i varje skarp backe och känslan när du stannar vid mållinjen. Oslagbar.

Tillsammans med Access Rehab har jag möjlighet att tävla ut ett gäng startplatser till valfri start (alltså distans) till Lidingöloppet. Ju fler som tävlar desto fler platser får jag att lotta ut – hur härligt är inte det.

För att tävla – skriv något härligt i kommentarerna till detta inlägget! Och – glöm inte ange vilken distans du vill ha startplats till.

OBS TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

[insert]11143662_10153348587470590_3069147369156990879_o[/insert]

Bild från målgången vid Nike Womens 10 km förr förra helgen. Älskar den här bilden!

 

65 Comments

 1. Linda Jutterdal 6 juli, 2015at11:49

  D-dunk, d-dunk, d-dunk….står på startlinjen, pirrigt, nervöst och det enda som hörs är mitt egna hjärtas slag. Startskottet går, iväg och samtidigt släpper allt. Kroppen full av endorfiner, vilken underbar känsla att susa fram i spåret, höra glada hejarrop från kanten. Många tankar att bekämpa då det blir tufft och jobbigt men tanken på känslan när man passerar mållinjen ger nya krafter och glad och lycklig tar man emot den efterlängtade medaljen!

 2. Användarens profilbild jessica 6 juli, 2015at11:51

  Linda – vilken distans vill du vinna plats till?

 3. Hanna 6 juli, 2015at11:58

  Löpning i gemenskap!
  Tjejloppet söndag :)

 4. Linda Jutterdal 6 juli, 2015at12:00

  15 km :)

 5. Wanja 6 juli, 2015at12:20

  Lidingöloppet, det var alltid ett “för andra, inte för mig” lopp, jag skulle aldrig bli bra nog för att klara ett sådant lopp. Men för tre år sen vågade jag och fick halta sista 5 km i mål. Hälsporre visade det sig, hade gått med det hela sommaren men inte förstått. Sprang igen året efter, i sämre form, foten nästan bra, sprang i mål men missnöjd med min insats. Bestämde att jag var klar med Lidingöloppet, det var nog inte mitt lopp trots allt, men revanschlustan finns där ändå. Få en chans att springa och göra det bra!

  30 km vill jag springa :)

 6. Paulina Olausson 6 juli, 2015at12:25

  I slutet av maj stod jag på startlinjen i Luleå, redo att springa 21 km. Det kunde likaväl ha varit oktober, då regnet blev till snö som föll ner mot marken. Jag stod och tittade på min sambo som gav mig några sista hejarop. Han såg att jag var nervös inför loppet. Jag tänkte för mig själv: skulle knät hålla? Hade mina rehabövningar hjälpt? Knät höll, och det tog mig 1,48 att springa in i mål. Jag sprang in på åttonde plats bland motionärerna, och hade en överväldigande känsla i kroppen. Vid mål sprang jag också in i armarna på min sambo som grattade mig och sa att jag är världens bästa. Tänk vilken underbar cheerleader jag har!

  Nästa utmaning får mer än gärna bli 30 km av Lidingöloppet. Om inte i år, så blir det nästa! P.s tack för en superbra blogg

 7. www.camillatranar.com 6 juli, 2015at12:26

  Jamen ja! Jag sprang Lidingö 15 km för första gången förra hösten och det var ju en fullkomligt magisk upplevelse som bara måste upplevas om och om igen! Mitt leende var så stort när jag gick i mål och jag var helt euforisk av glädje!
  Därför vore det ju grymt om jag fick vinna en startplats för att kunna springa Lidingö 15 km om det här igen!

 8. Sofie Nylén 6 juli, 2015at13:03

  Mina cykelben (som är grymma på racern) är hemskt tunga i löparspåret, mjölksyran sprutar i uppförsbackarna och pulsen känns orimligt hög. Jag och löpningen har fortfarande inte riktigt blivit kompisar, men vi jobbar på det. Jag är fast besluten att vi till hösten kommer att bli bästisar och göra tre lyckliga mil på Lidingö. Och jag vet ju att när det väl är race glöms det mesta som är jobbigt bort och allt blir bara så himla härligt!

 9. pernillabredolt 6 juli, 2015at13:23

  15km Lidingöloppet. Härligt, backigt, jobbigt, pulshöjning deluxe och helt fantastiskt magiskt underbart att maxa ur allt på upploppet. Hoppas få uppleva den känslan igen och vem vet, en silvermedalj efter målgång hade inte varit fy skam att hänga om halsen.

 10. Eva 6 juli, 2015at13:25

  Den första regniga men ändå varma sommardagen efter flera veckors böljande hetta. Skogen doftar extra underbart av de blöta löven. Luften är klar och pollensäsongen har äntligen börjat avta. Det här löppasset är DET. Njutning i fulla drag och den känslan jag får då är den största anledningen till att jag löper.

  Skulle jag bli dragen i utlottningen väljer jag 30 km för att jag aldrig har sprungit så långt.

 11. matilda johnson 6 juli, 2015at14:46

  Jag vill verkligen verkligen vinna en startplats till 30 km loppet. Har kört Lidingöloppet två år i rad, började för två år sedan med milen, förra året 15 km och detta år skulle jag vilja ha en riktigt utmaning och springa mitt längsta lopp hittills. Är i grym löpform och bättre ska det bli nu i sommar så att ha det loppet framför mig skulle höja motivationen ytterligare.

 12. Lina Blinke 6 juli, 2015at14:48

  Skulle bli så glad om jag fick en startplats till Lidingö tjejlopp 10km :-)
  Så jag får revansch då jag inte kunde delta på Nike womens lopp pga en eländig förkylning o halsont! :-(
  Skulle va skoj men lite springmotivation :-)

 13. Frida 6 juli, 2015at14:55

  Aldrig sprungit Lidingöloppet och vore sååå kul att springa halva Lidingöloppet!!:)

 14. Mats Hildingsson 6 juli, 2015at16:29

  Jag saknar Stockholm.
  Jag saknar “gänget”.
  Jag saknar känslan av utmattning.
  Jag vill gärna känna ruset igen.
  En runda på 30 km i en vacker omgivning. Både natur och människor.

 15. Josefine 6 juli, 2015at16:57

  Löpning i naturen är det bästa som finns. Själv gillar jag att springa några varv i solviksspåret i Bromma men vore kul att testa något nytt, så varför inte 10 km på Lidingöloppet?! :)

 16. Josefine 6 juli, 2015at17:10

  Föresten ser ut som att klockan på kommentarerna i din blogg är fel 1h, vet inte om det bara är från min iphone eller inte men du kan ju kolla upp det :)

 17. Charlotte 6 juli, 2015at17:50

  Helt ärligt vore det förfärligt härligt att få springa 10 eller 15 km! Förra året lopp blev en flopp pga trasig kropp så nu hoppas jag på en chans till revansch!

 18. Kristin Persson 6 juli, 2015at19:24

  Stämningen kring Lidingöloppet går nästan att ta på. Hade aldrig sett mig själv som någon löpare (och det hade nog ingen annan heller gjort) när jag ställde mig på startlinjen till förra årets 30 km, mitt första lopp i vuxen ålder. Tårarna rann av stolthet och glädje efter målgången, även om jag där och då tänkte att detta gör jag aldrig om igen. Men redan samma kväll kom längtan att få uppleva allt ige, att ännu en gång få bäras fram av den fantastiska publiken de sista kilometrarna när krafterna egentligen tagit slut en mil tidigare, det var en helt fantastisk löparupplevelse!

  Skulle alltså gärna bli innehavare av en startplats på 30k!

 19. Marie Hallbergson 6 juli, 2015at19:30

  Jag vill jättegärna ha en plats till Lidingö 30km! Sprang förra året för första gången och det var en riktigt häftig upplevelse. Men om jag får göra om det igen vill jag såklart slå min tid och vara bättre förberedd inför loppet. Vetskapen om att ha en startplats redan nu (alternativet är att köpa en i sista stund…) vore en riktigt bra morot för löpträningen i sommar. Förra året var jag helt slut 7km innan mål med krampkänningar i vader och fötter, i år ska jag se till att ha en fräschare känsla med mig in i mål :)

 20. Maria O 6 juli, 2015at20:34

  Jag har de senaste månaderna svettats många timmar på min mtb i Lidingöloppets spår. Vore därför kul att också få testa benen i uppförsbackarna genom att springa 15 km tillsammans med många andra. :-)

 21. Anna-Karin Hammar 6 juli, 2015at20:38

  Hej Jessica!

  De senaste åren har löpning varit grymt trist. Tungt. Ingen bra känsla. Min man och mina vänner springer som gaseller och för att hålla dem sällskap brukar jag köra ett och annat lopp med dem. 10-11 km går att ta sig igenom ;). De har snackat tider, jag har satsat på att ta mig runt utan att dö av tristess. Jag har inte riktigt övergett löpningen utan det har bara fått ligga lite i bakgrunden, sprungit lite då och då, helt kravlöst, för att hitta lite glädje. Å så händer det – nu känns det bra! Nu går det lätt dvs jag kommer igång snabbt och hittar lätt en skön rytm och när jag är klar så känner jag att jag skulle kunna fortsätta lite till. Jag sätter inte fokus på tid utan vill nå en känsla av att jag vill göra det igen. Det ska kännas skoj – vilket det gör nu. …men till och med så har min tid förbättrats något. Så att jag jobbat med min löpteknik, rörlighet och kompletterande träning med styrka har gett resultat! Galet nöjd! Skulle gärna fira av det med att göra min man och några kompisar sällskap på Lidingöloppet 30 km. Håller tummarna!

  Ha det bäst!

 22. Jessica Harju 6 juli, 2015at20:44

  Regn,slask och snö,
  i vintras bestämde jag att från mitt ohälsosamma liv ta adjö.
  Nu motionerar jag glad i hågen,
  äntligen visar det minus på vågen.
  Jag vill fortsätta utmana mig själv i samma stil,
  vad är inte bättre då än att träna till Lidingöloppet på 3 mil :)
  Vinsten skulle visa mig den rätta vägen
  att det aldrig är försent att börja träna trots olika utgångslägen.

 23. Linda 6 juli, 2015at20:52

  Det är ju härligt att springa, särskilt i skogen!! 15 km vore en lagom höstutmaning :)

 24. Jerker 6 juli, 2015at21:34

  Har testat springa diverse olika lopp genom åren, mest orientering och någon halvmara. Lite ohälsa som kommit emellan senaste åren och förstört tävlandet. Men nu är det lite bättre, så det vore kul att testa något jag inte testat, så Lidingöloppet 30 km vore kul att testa :)

 25. Robert 6 juli, 2015at21:53

  Jag matchade profilen. Medelålders man med idrottsbakgrund som börjar träna igen. Hade ingen riktig koll på att man skulle öka långsamt med distans och intensivitet..

  Nyskild och ständigt sökande ett endorfinrus stod jag på startlinjen till Lidingöloppet med ett lindat knä.

  Uppvaknandet blev brutalt och hårt. Mina lätt optimistiska snittider höll jag i 5 km. Sen började det på allvar. Efter 10 km insåg jag att det skulle bli en kamp. Vid 15 km började jag bli omsprungen istället för att springa om. Vid gärdet vid 20 km ville jag bryta. Det handlade nu bara om överlevnad. Kunde ju inte bryta då jag gjorde en klassiker..
  Vid 25 km tror jag att jag såg en pensionär med rullator gå om mig..
  Vid målet vid 30 km ville jag bara ha ett par kryckor. Jag kom i mål! Tiden är glömd men smärtan lever kvar.

  Dagen efter kunde jag inte stödja på benet. Löparknät tog månader av rehabilitering för att bli kvitt. Jag blev något av en expert på foam rollers och rehab övningar. Senare även excentriska tåhävningar..

  Men trots allt detta så vill jag tillbaka igen! Det är någonting med långlopp. Känslan alla har innan start. Upplevelsen, den mentala, fysiska, sociala och även naturen. Alla de olika mentala tillstånd man hinner uppleva från starten till målet. Känna hur min fantastiska kropp kan arbeta timme efter timme. Adrenalinet och endorfinerna.

  Jag och Lidingöloppet är inte klara med varandra! Nu vill jag visa vad jag går för!

  För att få lite snyftpoäng: dagen innan julafton så var jag och sprang själv i skogen med pannlampa utan mobil.. Inget brutet men 2 veckor med kryckor och en löparform som försvann. Nu är jag tillbaka med lite smärta men jag behöver ett mål så att jag pushar mig själv. Vad kan då vara bättre än Lidingöloppet 30 km? :-)

 26. Ting-Ting 6 juli, 2015at22:08

  Åhh, jag vill så gärna fullborda mitt löpar år med mitt favoritlopp, Lidingöloppet 30K. Naturen, stämningen, adrenalinet, jag bara längtar.

 27. Elin Sjögren 6 juli, 2015at22:37

  Utmaning och träningsmorot sökes!! Biljett till 30km – ska det va så ska det va! /Elin

 28. Sara Petersson 6 juli, 2015at23:08

  Dagens härliga:

  Do not follow leaders
  Be your own king
  Be your beautiful you
  Fuck the mainstream
  Become your dream

  Ett 15-kilometers-lopp har jag aldrig sprungit, det skulle vara en spännande utmaning!

 29. Maria Henrikson 7 juli, 2015at07:34

  Vill gärna utmana mig vidare , sprungit halvmaran, nu dags för 30 km! En startplats skulle sätta fart på motivationen ytterligare! Låter som ett härligt lopp att springa!

 30. Sara A 7 juli, 2015at07:44

  Är nybliven löpare och störtförälskad i träningsformen. Tog mig igenom 8,5 km för första gången igår och känner att jag är på god väg framåt! Det här vore en ultimat utmaning för mig och ett bra mål att kämpa mot.
  Jag skulle vilja springa distansen 10km, tjejloppet :)

 31. Amanda Nilsson 7 juli, 2015at07:55

  Känslan från när starthetsen lagt sig efter 5 km hela vägen in i mål är ett rent lyckorus. Benen krampar men kroppen jublar av lycka över det häftiga att den faktiskt klarar att fortsätta springa km efter km och slutligen hela TRE mil! Jag har aldrig tidigare upplevt det där flytet som många beskriver men med förra årets LL kom det, som ett brev på posten precis på rätt dag! Ett hjärta, ett huvud och en hel fantastisk kropp som samarbetade! Jag tror på att hitta känslan igen, under 30 km i Lidingöbackarna i september! Lidingöloppet 30 km – i år är det du och jag igen!

 32. Anna 7 juli, 2015at07:56

  Jag är i bra form! Det är härligt :) Jag vill springa 15 km, nästa år siktar jag på 30!

 33. Kristina 7 juli, 2015at08:28

  Jag önskar mig och min kompis Jessica startplatser till 15 km. Jessica har äntligen blivit bra från sin stressfraktur och pratade om att snart löpa ett lopp. Hon behöver stöd och jag vill vara hennes! : )

 34. Jonas Nordin 7 juli, 2015at08:32

  Hej Jessica!

  Lidingöloppet är en härlig utmaning som kan liknas vid ett maraton, skillnaden är att man får springa på mjukt och naturligt underlag. Att få njuta av Hälsans Ö en solig helg på sensommaren är något alla borde få vara med om, antingen som löpare eller publik.

  Jag vill så klart springa M30, startgrupp 1 ;)

  Hälsa J, glad sommar!

 35. Mari 7 juli, 2015at09:00

  Lerigt, backigt, ljuvligt, jäkligt, kallt, varmt, blött, jobbigt, lätt. Oavsett vad så är ju löpning det jag håller kärt. Lidingöloppet, det skulle bli tredje gången. Ett underbart arrangemang som en inte får missa. Mina planer var inte alls detta, men när du skriver om det, blir jag sugen. Sugen på att flyga över stock och sten och sedan spurta in över upploppet. Vilken känsla! 15 kilometer in på kontot vore inte dumt…. <3

 36. Annika Andersson 7 juli, 2015at09:17

  Vinner jag så springer jag. Förhoppningsvis hela vägen. :D
  Vill testa på 30 km och se om jag klarar det.

 37. Jessica 7 juli, 2015at09:40

  Efter årets härligt endorfinladdade Vätternrunda vill jag försöka hitta samma kick i löpningen. Jag har aldrig sprungit mer än milen, men tror och känner att jag har lite längre distanser i mig. Vore så häftigt att få testa Lidingöloppet och då gärna börja med 15 km. Ha en fin sommar! <3

 38. Mias steg 7 juli, 2015at19:16

  Jag ska springa Lidingöloppet 30 km och utmanade min man att springa. MEN han hann aldrig anmäla sig eftersom platserna tog slut! Typiskt va. Han ska inte komma undan, vi vill ju springa ihop! Skulle bli så glad om han också fick plats på 30 km. Håller tummarna! Hoppas jag inte är för sent ute nu..

 39. Elin 7 juli, 2015at19:23

  Jag tycker det är härligt att få träna mot ett mål, inte så man är i stenhårt fokus, men mer så man vet åt vilket håll man ska. Det saknar jag efter lite för lång tids planlös träning. Att ha mål, njuta av färden och känna känslan av vad bra jobb i förväg kan göra. Och förstås, den härliga känslan att få nå målet och njuta av mål av målgången :)
  (jag vill pröva mina löparben på 10km)

 40. Linda Assarsson 7 juli, 2015at20:38

  Med en startplats i Lidingöloppet 30 km skulle jag ha ett fint mål efter att Ultramaran 75 km har klarats av! Viktigt med nya mål ;)

 41. Carolin 8 juli, 2015at07:11

  Efter ett års nitisk rehabträning och sex månaders kontrollerad upptrappning av min löpträning hoppas jag vara redo att anta utmaningen i Lidingöloppets 30 k lopp! Känslan när man vaknar på tävlingsdagen, tar bussen från Ropsten, starten på Ekholmsnäs, familjen längs spåret, alla grymma medtävlare, backe efter backe, kilometer efter kilometer – detta är Lidingöloppet för mig!

 42. Annica L 8 juli, 2015at10:54

  Bästa motivationen. Vore jätte roligt att få vara med och springa 10 km.

 43. Pingback:Tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp 2015 | Hannas blogg

 44. Hanna 8 juli, 2015at18:36

  Hej hej!

  Här är vi två som vill vara med och tävla om startplats, en mer erfaren löpare och en relativt nyfrälst :) Vi har sprungit några lopp ihop det senaste året och det är ju ett fantastiskt sätt att umgås. Det vore jättekul att åka hela familjen till Lidingö lördagen den 26 september. Vi önskar tävla om startplatser till 15 km respektive 30 km. På så vis löser det sig med barnen också, ifall vi inte får med oss barnvakt. När våra lopp är klara skulle vi fira det genom att ge barnen en kul kväll i Stockholm, och också fira sonen som fyller 10 år samma vecka. Skulle bara en av oss vinna blir det inga sura miner utan en kul grej ändå ;)

  Tipsade om tävlingen här: http://hanna.fornhem.se/vinna-startplatser-till-lopp-2015/

  Må gott!
  Hälsningar Hanna och Jan

 45. sofiean 9 juli, 2015at07:33

  Jag skulle så gärna vilja vinna startplats till 30km, skulle sprungit förra året men blev skadad under ett lopp i början av sommaren! jag har så mycket extra energi detta året som jag aldrig fick göra av med förra året! Hoppas hoppas!

 46. annasofi 9 juli, 2015at07:36

  Åh vilken grej!
  Jag har tidigare satsat på längre distanser men nu har jag fått omvända restriktioner av min tränare att satsa på kortare distanser för att få upp lite fart! 10km tjejloppet vore så kul att få springa! klarar jag top 10?? håller tummarna för att jag får ge mig själv en rejäl utmaning!

 47. Jonas H 9 juli, 2015at08:03

  Livet på landet är glass o marräng men helst vill man kuta i 30K i storstadsterräng

 48. Jennifer 10 juli, 2015at06:41

  Simmade halvsimmet förra helgen, och fick därmed mitt livs första medalj samt min första upplevelse av att genomföra ett lopp! Så rolig grej, och något som verkligen är för alla! Nu är jag taggad på lidingöloppet 15K :-)

 49. hans 10 juli, 2015at09:14

  min tjej har fått mig att älska löpning, nu vill jag ha en utmaning och springa 15km! det hade varit så kul om jag kunde vinna ihop med henne så vi kunde springa tillsammans och peppa varandra fram till loppet! Hoppas på en upplevelse i en klass för sig :)

 50. Mias steg 10 juli, 2015at13:29

  Behöver inte längre vara med i tävlingen. mannen har fixat startplats på annat håll!

 51. Helena 10 juli, 2015at20:31

  Face your fears… Jag är smått livrädd för Lidingöloppet p.g.a. alla backar i kombination med att jag är en flack asfaltslöpare… Skulle nog aldrig våga anmäla mig men får ändå fjärilar i magen av tanken att utmana min kropp och rädslan över 3 mil kuperad skog. Vinner jag en plats har jag ju liksom inget val…life begins outside your comfort zone, right? ;)

 52. Magdalena 11 juli, 2015at19:38

  Genom kalla vintrar, härlig vår, blommande sommar och regniga höstar har jag avverkat många, många steg i mina löparskor. På asfalt, grus och genom skog och berg. Att få känna lugnet och den rensande effekten löpningen har efter en lång dag är oslagbar.
  Jag trodde aldrig att jag skulle älska löpningen så som jag gör och den har gett mig mycket i gengäld. Jag sprang Göteborgsvarvet 2014 och har sedan dess haft en värkande höft som tagit tid att läka. Nu är jag bättre och förhoppningsvis kunna komma i löpform igen. Min morot är Lindingöloppet 30 km =)

 53. Ida 13 juli, 2015at07:58

  Sprang mitt första lopp, Nike Womens 10k (tack för high-fiven vid stadshuset, pepp på hög nivå) Jag blev så där härligt löpfrälst, har aldrig sprungit så fort & haft så kul. Sedan dess har ingefäran och citron knarkats för att bli frisk. Idag tog jag min första lunk, jobbigaste löprundan i år men med pannben kommer man långt. Nu vill jag bara springa mer. Jag vill springa terräng. Jag vill springa snabbt. Jag vill springa långsamt. Jag vill stå på startlinjen inför 15km på lidingö den 26 september.

 54. Magdalena 13 juli, 2015at08:31

  Mitt löpmål just nu är att springa 15 km. Min längsta distans hittills är 13 km och det ska bli spännande att se hur kroppen klarar 15 km. Det vore fantastiskt kul att slå mitt rekord på Lidingöloppets 15 km – med en bra tid! :)

 55. Annika 13 juli, 2015at17:09

  Jaaa ett lopp att träna för i sommar !
  Mn morot att få springa ett lopp med min dotter Ida för första ggr !!
  Vilken dröm en rolig dag att få löpa ihop i vacker kuperad terräng
  Ja jag vill stå på startlinjen den 26 september inför 15 km på Lidingö

 56. Siu-Lun 14 juli, 2015at12:16

  Lidingöloppet var den största utmaningen för mig förra året och jag är riktigt revanchsugen. Att få stå där på startlinjen igen med vännerna som man har tränat med och minnas den lilla pirrande känslan i magen innan starten. Lidingöloppet erbjuder härlig natur, grym stämning, tuffa utmaningar och glädje, dessa saker är vad jag vill uppleva igen på de 30 km. Sen så ska man väl inte ställa upp och springa dagen innan med jobbet på stafetten så kan man även slå förra årets tid, vilket även är en bra träning inför marathon.

 57. Åsa 14 juli, 2015at19:03

  Sprang vårruset med min dotter -wow vilken endorfinkick! Jag som inte sprungit på drygt 10 år klarade det på för mig bra tid! Ännu mer underbart att dela känslan med äldsta dottern som trots unga år är betydligt snabbare än mig.
  Jag bestämde mig för att genast börja träna för tjejmilen, men sista 3 veckorna har en skadad hälsena satt stopp för det, så det blir nog nästa år.. Men om min dotter fick en startplats till Lilla Lidingöloppet så skulle det ändå ge mig endorfiner att heja fram henne ! :)

 58. Frida 15 juli, 2015at18:35

  Förra året sprang jag Dundret extrem run som var väldigt tufft och kämpigt, upp och ned för Dundrets backar och jag klarade det!! Nu ett år senare efter ett missfall och sämre träning under året tänkte jag springa Lidingöloppet på 30 km med min syster, men platserna var slut:( nu håller jag alla tummar för att jag inte är försent ute i denna tävling och att jag ska få bevisa för mig själv att jag klarar ett 30 kilometers lopp✊✊✊

 59. Marianne Johansson 19 juli, 2015at00:31

  Efter att ha klarat göteborsvarvet skulle Lidingö vara ett steg närmare min dröm, att klara en mara. Skulle jag vinna önskar jag få en plats till 30k.

 60. Linda-Marie Johansson 28 juli, 2015at21:24

  Lidingöloppet 15 km skulle vara en riktigt skön utmaning. En sån skulle jag gärna vinna :) Håller tummarna. Wiiiiie

 61. David Sundvall 30 juli, 2015at20:15

  Tusentals fötter som klapprar mot marken mot starten, man kan känna på förväntningsfull och glad stämning i startfållan. En kanon ljuder och glädjerop, applåder och flås hörs medan folket springer iväg. Känslan att ha 30km framför sig är skräckblandad förtjusning! Men känslan av löpglädje och hejande publik ända in i mål, den vill jag känna igen :)
  Med vänlig hälsning
  David Sundvall

 62. lennart zakrisson 5 augusti, 2015at10:17

  Vill gärna uppleva
  En god frukost med gröt,banan och russin sätter igång pirriga magen.
  Vatten åter vatten väntar och sen packa ryggsäck med energikick.
  Nummerlapp på, tunnelbana+ buss till start. Knyta skorna och värma upp…

 63. Emma 19 augusti, 2015at12:41

  Jag skulle så gärna vilja vinna en startplats till Lidingö tjejlopp. Det vore den kickstart jag behövde för att genomföra en Tjejklassiker under kommande år…

 64. Camillas dagar 20 augusti, 2015at17:27

  Jag vill också otroligt gärna vinna en plats till Lidingö Tjejlopp. Vet inte om jag är för sent ute. Har sprungit det två gånger, men är inte anmäld i år och jag vet att jag kommer att sakna Lidingö i höst om jag inte springer.

 65. Pingback:Nya tag - A Big Heart & Soul - Jessica Clarén

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *