… Och på fjärde dagen vilar hon.

… torsdag, min heliga vilodag. Är dock sugen på en löptur i det underbara vädret. Kallt, friskt och sol!

Kroppen ömmar ordentligt från all ny koreografi och Functional Moves.

Jag kommer älska den nya releasen i Body Balance. Så mjuk och dynamisk. Dock är maglåten en “killer”, eller hur Micke?  Händer det inte underverk med min mage under dessa tre månaderna, så vet jag inte.

Ska spendera dagen med att göra klart lite digitala projekt och kasta med mitt magiska trollspö… ni får se när det är klart.

Föll för frestelsen, har gått och sneglat, klappat och ibland sprungit förbi i ilfart för att inte falla dit…men igår slank den ned… Åka skidors prylguide. Snälla älskade tomten, jag önskar mig massor av timmar i puder och snö med underbara följsamma och utmanade laggar på fötterna… kan jag få det?

IMG_1607

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *