She Rides i SvD och Vakna

I veckan var vi i Svenska Dagbladet – såg ni? Lite citatfel men antar att vi kan leva med det. Jag måste säga att jag är så imponerad av era alla som gör det här tillsammans med oss. Små ringar på vattnet som växer till stora härliga kramar och härlig stöttning. Jag är glad att jag har er!

Imorrn bitti 5:10 – pratar jag i Vakna.

Här hoppar du med i gruppen. 

 

[insert]Sherides_TO_168r[/insert] [insert]Sherides_TO_136r[/insert] [insert]Sherides_TO_303r[/insert] [insert]Sherides_TO_381r[/insert]
Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
The Ride of your Life

The Ride of your Life

Throwback hela vägen tillbaka till “The Ride of your Life” i helgen

Next
Paradiset

Paradiset

Jag har vaknat tokigt förkyld och med en galet tjock hals och Lida Loop i morgon

You May Also Like