… för årets första långlöpning.

Jag var sjukt ledsen att jag inte kunde följa med Sara &  Äta Träna Kämpa till Åre. Hade sååå gärna spenderat några härliga dagar med dessa mysiga människor.

För att mätta min skidlängtan något så bestämde jag och min vapendragare i snö och andra galenskaper, Christoffer, oss för att huda uppför Hamarbybacken.

Våra planer blev hastigt omlagda eftersom jag råkade ta mig en sovmorgon.

Väckt av att Chrille ringde och avslöjade en plan B, dvs att det var dags att göra premiär och sätta igång löpträningen, studsade jag upp ur sängen. Mina nya älsklingar Nike Lunarelite+ åkte fram och jag gav mig ut i solen för att möta upp Chrille nere vid Rållis.

Efter ett evigt zick zackande bland svartklädda kungsholmsbor och barnvagnar kunde vi “rulla” ut mot Lilla Essingen.

Löprundan var helt fantastiskt skön. För en gångs skull hade vi bestämt att inte tävla och hålla lagom snacktempo hela vägen.

Efter ca 12-14km  stannade vi vid min port. Lyckliga och svettiga.

Drog med Chrille upp och gav honom en egen boostande juice med massor av ingefära och annat bra för en nysprungen kropp.

Det roliga är att vi ha likadana skor dock i olika färger men i samma storlek.

lunar


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center