Tålamod är en dygd

Eller inte. Jag har tålamod i valda situationer. Jag har tålamod guld värd när det gäller hunduppfostran. Jag har inget tålamod i att vara sjuk eller i väntan på att bli frisk.

Jag är alltså fortfarande snorig. Bättre. Ja men inte bra. Jag är så less att det inte går att beskriva och jag har insett att jag har avverkat alla sjukdagar för minst hela 2010 & 2011.

Jag häller i mig “Mighty Greens” just nu och hittade LunarglideElite’s lillasyster idag och blev kär. Jag har alltså skon i förgrunden… kan någon köpa lillasyrran till mig? Jag har US 10.5.

Mighty Greens är en näringsrik dryck som innehåller naturliga koncentrat av födoämnen från land och sjöar. I Mighty Greens blandas vitaminer, organiska mineraler, essentiella aminosyror, enzymer, coenzymer, cellsalter, örtextrakt, botaniska extrakt samt lösliga och olösliga växtfibrer. Allt från högkvalitativa, organiskt odlade näringsrika livsmedel.

green

lunar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *