screening

Idag har jag äntligen träffat Maria på Access Rehab och gjort en screening. Alltså kollat av var jag behöver lägga lite extra fokus helt enkelt för att få mer balans i kroppen.

Jag är extremt medveten om mina svagheter och var jag verkligen borde lägga extra kärlek. Men man hittar alltid något mer med hjälp av någon som är tränad att kika på kroppar som är i rörelse.

Maria och jag (tillsammans med en entusiastisk Rocky som sedan slocknade) gick igenom hela mitt system och som väntat är jag stel i min bröstrygg, rörlig i min höft och svag i sätet. Vi hittade också lite andra grejor som var lite aha.

Det jag nog gillade typ allra mest är Marias geniunt härliga utstrålning och att när jag kom hem så hade jag fått ett mail med övningar som jag ska köra. 5 stjärnor av 5. Övningarna inlagda i mitt schema och hej 2015 – vi kommer vara starkare tillsammans.

 
[insert] screening-access-rehab-3 [/insert] [insert]screening-access-rehab-4[/insert] [insert] screening-access-rehab-5 [/insert] [insert]screening-access-rehab-6[/insert] [insert] screening-access-rehab[/insert]

Total
0
Shares
Comments 3
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
#reklamera

#reklamera

Mitt absolut allra viktigaste budskap jag kan ge till dig som läser min blogg,

Next
Klassupplägg – intervaller i pyramid

Klassupplägg – intervaller i pyramid

En av klasserna jag körde i helgen och som följt med in i denna veckans

You May Also Like