Utfall i 360 grader

De få gånger jag tar “tag i min kropp” och placerar den i gymmet, arbetar jag alltid med ett funktionellt tänk. Super trendigt just nu.. men ingen ny stjärna på kartan. min kropp är stark och flexibel och tjänar mig i de flesta sporter jag utöver och jag lovar att min “funktionella” träning samt stora variation är nyckeln till det.

En grym bok och inspirationskälla, som många skrivit om, är Paul Chek’s “Konsten att äta träna och må bra”.

Igår så tog en av mina kära kunder och utmanade honom med Utfall i 360 grader och massa andra övningar. Med lite gnäll och grym kämparanda tog han sig igenom. Jag supportrade och klev med i utfallen och knäböjen, vilket är “lätt” påtagligt i rumpan idag.

fm

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *