Min underbara kollega och team mate Madelinn skrev idag ett inlägg som har delats och delats på Facebook.  Så sant om att vi som jobbar med träning och hälsa har ett ansvar över vad vi delar och hur vi delar, i sociala medier. Att saker och ting får ringar på vattnet, kan smyga sig in bakvägen och skapa vanor och tankar som är långt ifrån hälsosamma.

Som föder det vi allra helst nog inte vill ge näring åt – ohälsa.

 

Senare under eftermiddagen började det poppa upp filmer med tjejer i underkläder som gör ett statement för hur kvinnokroppen ser ut. Oretuscherad, utan filter och airbrush.

Jag tycker så klart att vi har ett ansvar, jag håller med Madde.

Alla vi som jobbar med träning och hälsa är förebilder och har ett ansvar var vi än rör oss och har kontaktyta med våra kunder. Vare sig det är i sociala medier eller på gymmet. Vi har ett ansvar att se längre än att vi alla ska in i samma form eller att ett 6-pack är det rätta idealet.

Egentligen så har vi ett 8-pack där under.  Eller? Hur magen ser ut med rutor, hur många, asymmetriska eller 4-8-pack beror helt och hållet på hur bindvädsstråken som korsar över linea alba och den raka bukmuskeln går.  En liten parantes bara.

Balansen att upprätthålla sitt varumärke och inte föda egot, är hårfin och svår. Den tar enormt mycket självinsikt och en del käftsmällar för att hitta.

Att se effekter av agerande på långsikt kräver talang och träning. Men kanske allra mest ödmjukhet och insikt om att vi alla är födda att var olika.

Kärlek, omtanke är hälsosamt. När du låter det skina igenom i dina matval, träningsval, bilder i sociala kanaler och relationer, är du hälsosam.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center