Tacksamhets söndag

I fredags hamnade jag i ryggläge i soffan med tokhög feber, huvudvärk och frossa. Jag var ordentligt orolig att jag inte skulle kunna köra fullt ut på YourNextMoves event som vi hade i lördags.

Som ett mirakel var jag piggar i lördags och så himla tacksam över att jag lyssnar på min kropp och verkligen låter den vila när jag känner att något är på gång eller inte som det ska. Det har sparat mig många sjukdagar denna hösten och vintern (peppar peppar). Så mitt bästa tips till dig är verkligen att ingen träning är så viktig som kommande träningsdagar. Blir du sjuk så riskerar du så mycket mer än ett ynka litet pass.

Jag känner också att jag så himla glad, tacksam och lycklig över att vi lyckats samla så många fina människor på Hötorget i lördags.

Kvällen avrundades med vin och härligt sällskap.

Jag firade alla starka människor jag träffade igår med att göra min premiärtur på min S-works ERA idag. Långpass med Jonas och Jaime på vintervägar som var episka. Knarrande snö, sol och inga dubbar. Magiskt.

 

[insert]ynm-2[/insert]
[insert]ynm-3[/insert]
[insert]ynm-4[/insert]
[insert]ynm[/insert]

3 Comments

  1. åsa f. 8 februari, 2015at21:12

    Galet snygg logga, afho. <3

  2. Pingback:Energi | LindaKW - träning,hälsa & mammaliv

  3. Noor Odeheim 8 februari, 2015at22:45

    Du är så mångsidig och lyckas alltid ta fram det vackraste, vilken grym bild på snyggaste cykelkläderna! Ni förgyller min tillvaro i cykelvärlden och oj, vad mycket mer spännande det blir att cykla nu, kvällens pass (efter 25 h vila) var så mycket roligare, utmanande och träffsäkert, alltid lär man sig något nytt efter en cykelklass med dig, bästa Jessica! Tusen tack och på återseende inför VR!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *