Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Tisdagslistan

Senast uppdaterad:

Lär dig något om kroppen idag. Något du inte visste eller hade 100% koll på som gör att du förstår den bättre. Tex vet du varför det gör ont när du bildar mjölksyra (vad är det egentligen som örskar det)  eller varför det bildas?

Ljus. En liten stund vänd ansiktet mot solen. Har du inte sol, ge en människa ett leende och ta ett tillbaka. Funkar inte det i heller. In med en snäll tanke i systemet. Just idag, vad är bästa med dig just idag?

Ät något nytt. Vi upplever saker med alla sinnen. Kan låta så himla spirituellt på något sätt, typ typiskt söderbo (förlåt). Men du det är sant. Smaken, hur länge sedan var det du testade något helt nytt? Någon ny smak? Du kanske blir extra kreativ i tankarna på kuppen om du vågar testa något nytt – så, go for it.

Se på dig själv med snälla och tillåtande ögon. Strunta i den där bilden med magrutor på Insta ett tag, och kika på dig själv. Visst är du, precis så där som du ser ut – sjukt bra.

 

DSC_0513

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.