Trondheim

Nytt land. Ny stad. Nytt hotell och ny room service. Jag är i Trondheim och jobbar med fantastiska 3T. 3T är en galet fin kedja som tagit in mitt koncept för “indoor runners strength” – I am a Runner.

Varenda gång jag är i Trondheim så slås jag av hur vackert det är. Inramningen av vatten och fjäll, tillsammans med himla trevliga människor. Jag bor på Scandic Nidelven som har Norges bästa hotellfrukost. Frukosten har kammat hem pris på pris och är absolut ett tips om du är i Trondheim. Till och med jag som inte är så himla förtjust i frukost ska gå upp i tid imorrn så jag hinner njuta av den. Juicebar, barrista, pannkakor och till och med glutenfria sådana (stort plus i kanten), charkuterier och en ostbar (!!!). Så klart finns allt det där som också ska finnas på en hotellfrukost, fast med lite extra guldkant.

På tv har jag haft allt från Birken (Norges svar på Vasaloppet) och en konstig sport som jag inte ens visste att den fanns – parallell slalom på telemark med avslutande skate -typ. Någon som vet vad sporten heter? Som vinjett hade norrmännen valt Måns och Heroes som jag garanterat tror kommer ta hem segern till Sverige.

Jag packade i vanlig ned min kamera för att ni skulle få lite härliga bilder från Trondheim. Kamerans batteri dog ungefär samtidigt som jag packade upp den. Hann knäppa en bild på mina skor. Nya Lunar Tempo som är en mjuk lättviktssko. Jag gillar dem, men är mer förtjust i styvare sula.

 

[insert]amsterdam-3[/insert]

4 Comments

 1. Isabelle 22 mars, 2015at08:48

  Sitter ensam i receptionen på jobbet och scrollar igenom gamla inlägg som jag missat. Ville bara ge dig en stor skopa beröm och säga: HEJA, för att du är så jävla sund och bra. Tack för att du gjorde min morgon lite gladare och lättare (oh well, jag bryggde skitsvart kaffe som säkert också gjorde sitt – mina kollegor kommer älska mig idag…). Ja, det var bara det jag ville säga.

 2. Vibeke 22 mars, 2015at13:56

  Wish I was there :-*

 3. Användarens profilbild jessica 22 mars, 2015at15:13

  Åh tack

 4. Sara 22 mars, 2015at20:12

  grattis till insålt koncept. det vill jag höra mer om!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *