Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Update och svar på frågor om Rocky

Senast uppdaterad:

En av frågorna jag fick i frågestunden var hur det går för Rocky. Han växer och utvecklas och är en himla kärleksfull liten varelse. Jag har undvikt att skriva så mycket om honom eftersom en incident i somras vände allt jag skrivit om honom till hans nackdel. Jag har ärligt varit rädd att få obefogad “skit” och att mina ord skapar en förutfattad mening till dem som inte känner oss.  Förstår ni vad jag menar?

Han är en valp, unghund som lär sig som om livet.  En sådan himla söt och snäll sådan vovve. Han och Rambo har hittat till paradiset tillsammans med oss.

 

rocky_hemma

0
Föregående
Lucka 11 & 12

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.