Jag vet att Sara vid något tillfälle berört det och jag har också pratat om det förut både i bloggen och tillsammans med Sara i hennes pod.

För mig är vältränad ett ganska lustigt begrepp. Och jag tror att många tänker vältränad som ett mått på utseende. Tyvärr. Även om vi nog inte vill att det ska vara så, så har det nog blivit så innerst inne för många.

För mig handlar vältränad om något helt annat. långt ifrån synliga magrutor och tonade armar. Det handlar om att min kropp är stark i det jag vill använda den till. Vill jag springa ska jag kunna göra det smärtfritt, vill jag cykla ska benen vara starka och snabba. Alla de små faktorerna som spelar roll på vägen – som en lycklig och stark bål och hälsosam känsla i hjärtat och magen.

Resan dit är inte alltid en dans på rosor. Många gånger kan gränsen mellan vad som är hälsosamt och vad som är att utmana sina begränsningar vara ganska hårfin. Är inte känslan i magen och hjärtat rätt just där och då, är det lätt att man faller över.

Vältränad är som Betty skriver att vara tränad för livet. Vare sig du väljer att vara stark genom vardagen eller elitidrottare.

 

[insert]

[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center