För nästan precis ett år sedan hamnade jag på pallen på Lidingöloppet efter att ha dragits med en överansträngning i hälsenan och vadmuskeln precis veckorna innan. Det var svinkallt och jag minns att jag körde med hösthandskar och långa ben. Långa ben har jag iofs alltid, men ja ni fattar – jag var inte barbent.

Lidingöloppet i fjor med Sandra dundrandes till höger i bild.

Jag tror att jag i samma veva gjorde en av de mest besökta recepten på bloggen, mina linsbiffar och drömde om att bygga hus och la ut vårt hus i paradiset till salu.

I vanliga fall brukar maj vara fullt av tävlingar varje helg men just nu är det tomt och motivationen har åkt lite hit och dit denna veckan – första gången på riktigt sedan COVID19 tog ett järngrepp om hela världen. Så i veckan som kommer laddar jag inte för Pearl Izumi i Uppsala utan en vecka med ganska mycket härligt ändå.

Spela in ett till avsnitt av vår podd “Oförnuft och känsla” som förövrigt också spelades in och släpptes förra veckan. Alltså första gången i poddens livstid det kommer ut ett till avsnitt veckan efter. Vi brukar vanligtvis släppa ett avsnitt varannan vecka, jag och min partner Sara. Du kan förresten läsa om hennes vecka här.

Vi sparkar igång alldeles nyskapade She Rides TV på riktigt. Har du inte börjat följa kanalen – gör det! Vi kommer dela allt man kan tänka sig om cykel, kost, träning, mek och inspiration där inne. Har du önska episoder – kasta iväg en kommentar, PM/DM eller mail till mig.

Kika på Wahoos nykomling som tar upp kampen att etablera sig som den bästa inomhuscykeln. Ska bli spännande och se vad den kan leverera. Återkommer, såklart, med rapport.

Dra om mitt testvarv. Jag har gjort ett testvarv bakom mitt hus där jag kör intervaller. Varvet tar ungefär 8 min i full gas. Jag har hittat lite andra partier som ska få komplettera varvet som är en fin blandning av byggda hinder, naturliga saker i vägen, knix och trix och pulshöjare.

Sedan ska jag se om min djungel. I avsaknad av eget växthus har jag gått “bananas” på att hamstra udda krukväxter.

Ganska bra vecka ändå och håller tummarna för att jag får hänga lite med vänner som gör hjärtat varmt. Tycker att du ska kila in och följa vår youtubekanal, läsa om Saras vecka och klicka på hjärtat på detta inlägget eller till och med lägga en kommentar, det gör mig glad. Allra mest tycker jag att du ska fundera på några höjdpunkter med veckan som kommer, det gör det liksom lite härligare att gå in i en ny vecka då. Embrace Mondays!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *