Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Bananbröd från Risenta

Senast uppdaterad:

När jag kom hem för någon dag sedan stod det ett bud från Risenta med tester på deras nya brödmixer. Du adderar bara några få ingredienser – som bananbrödet jag testade, tillsatte jag banan, olja, ägg.

Efter det hälls smeten ned i den medföljande pappformen som sedan åker in i ugnen. Smidigt och enkelt.

Resultat blev absolut godkänt. Mitt enda lilla minus är att de andra bröden som följde med innehåller dinkelflingor och med andra ord gluten.

Men helt klar tummen upp för enkelhet, resultatet och bra för kroppen!

Passar på och tipsa om mina egna recept på glutenfritt bröd. Här bullar med nötter och frukt, och såklart Nutbread som är underbar med ost och marmelad, och en av mina favoriter som går snabbt som tusan Rasberry Bread.

bananbröd (1 av 1)-2 bananbröd (1 av 1)

 

2
Föregående
Korianderskott

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.