Vinn en resa till Rio

Hur galet vore det inte att komma till OS? Tillsammans med Panasonic lottar jag ut 2 par av deras nya lurar “Wings” och en resa till Rio för två. Här finns tävlingsreglerna. För att delta posta en bild efter ditt träningspass på Instagram, tagga med  #Sweatface och #Panasonic och för att vinna de två lurarna jag har, antingen tagga mig på din post eller droppa en kommentar här varför du vill vinna. Lurarna sitter där de ska, har bra ljud över hela registret och man kan aktivera ett litet blått ljus på dem för att synas lite extra i mörkret.

Här hittar du spellistan som jag körde med igår om du vill ha lite extra pepp!

Skynda dig och posta på instagram – vinnaren dras den 20 juli.

 

panasonic-sweatface

 

 

8 Comments

 1. Sofia Lundberg 17 juli, 2016at23:19

  Skulle behöva lite uppmuntran efter 3 mängdveckor med mycket löpning med skadad rygg. Långsamt går det åt rätt håll men det är tufft att inte kunna springa som förr. Läkaren sa -aldrig mer. Nu har jag sprungit 20 h på 3 veckor. Långsamt men ändå!

 2. Patrick Kharma 20 juli, 2016at13:38

  Förra månaden gick det på träningsrundan illa, när hörlurarna i vattnet trilla.. För att träna bra behöver jag ju skön musik, det hade suttit perfekt med ett par Panasonic med senaste Bluetooth-teknik! Träning i värmen innebär mycket svett och är inte alltid så lätt, men med ett par nya lurar hade det gått lätt som en plätt!

 3. Caroline Olsson 23 juli, 2016at12:58

  Tävlingar, jag som inte är med på sånt för jag inte vinner..

  Men vi försöker, jaha jag ska ju tydligen cykla hela vintern och med nya brallor är motivationen bra men musik underlättar ju definitivt hela tillvaron, lyssna på lugn fin musik under distansen o värsta cylelpasslistan på intervallerna!
  Hoppas vinna ett par lurar ?

 4. Anna 3 augusti, 2016at10:10

  Hej! Vem vann hörlurarna?

 5. Användarens profilbild jessica 3 augusti, 2016at10:41

  Snart får ni veta Anna :)

 6. Erica 21 augusti, 2016at23:45

  Så hur blev det, vem vann de åtråvärda hölurarna? Skulle du inte annonsera vinnarna snart?

 7. Användarens profilbild jessica 24 augusti, 2016at10:07

  Härligt att ni är så ivriga! Lovar att det kommer!

 8. Erica 1 september, 2016at01:35

  Ja, vi är ivriga. Men nu har det faktiskt gått en och en halv månad sedan vinnarna skulle dras. Tycker faktiskt du kan presentera vinnarna nu, det är väl inte mer än rätt?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *