Overnight oats with chia

För galet länge sedan, när jag tussade omkring hemma på Österlen och var tonåring, gjorde jag overnight oats. Mamma o pappa brukade undra vad jag höll på med, och man kan ju säga att jag var lite före min tid.

Så igår kväll när jag satt o kikade på vad jag ska förändra för att undvika att missa fler tävlingar så är min frukost en sådan grej. Så mindes jag den där lilla overnight oats som jag gjorde för flera somrar sen. Slängde ihop den och åt med kanske världens största grapefrukt i morse. Hej kroppen, kom igen nu liksom – nu kör vi.

Du behöver

  • 0,5 dl glutenfria havregryn
  • 1,5 msk chiafrön
  • 1 msk kokosflingor
  • 1 1/2 dl havreyoghurt
  • kanel
  • Frusna bär

Blanda alla torra ingredienser och vänd sedan ned yoghurten – addera 1/2 dl till om det blir väldigt fast. Vänd sist ned frusna bär och ställ allt i kylen. 

På morgonen granera med kokosflakes, banan, bipollen, pumpakärnor och honung. 

 

overnight-oats-chia-4

overnight-oats-chia-5

overnight-oats-chia-6

overnight-oats-chia-8

overnight-oats-chia-9

overnight-oats-chia-10

overnight-oats-chia

 

2 Comments

  1. Pingback:Augustirecept – A Big Heart & Soul – Jessica Clarén

  2. Pingback:Frukosttips - A Big Heart & Soul - Jessica Clarén

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *