I mitt kök

 

I frysen

Bär – oftast hallon och jordgubbar och allra helst ekologiska och svenska. Bananer till fluffiga smoothies (min favorit är med jordnötssmör och hallon) och grymma desserter.

Sempers glutenfria fjällrundor som jag brukar värma/rosta i ugnen. Borde verkligen skaffa en rost.

Slattar av rött vin till långkok i höst.

I kylen

Oatleys matlagningsgrädde. Den med mest fetthalt i. Oatleys creme fraîche och havremjölk trängs med på hyllorna med Soyatoos Cocos Whip. Det brukar välla över med grönsaker och frukt – det som alltid finns är advokado, vitlök, röd chilli och blåbär. Riktigt smör, laktosfritt, till att steka den där perfekta hängmörade och ekologiska köttbiten.

I skåpen

Jordnötssmör till bla den kanske godaste såsen till Spring Rolls. Kokos-, raps- och olivolja. Balsamvinäger. Rapsoljan gärna från Österlen och olivoljan brukar vara sådär snuskigt dyr och härligt smakrik.

Frön av alla slag – linfrö, solrosfrön, pumpakärnor, semsamfrön mfl. Nötter – oftast cashewnötter och mandel. Glutenfria havregryn. Ris och glutenfri pasta. Honung och allehanda glutenfria mjölsorter för experiment till glutenfria bak. Fiberhusk som är magiskt för det sistnämnda.

Kosttillskott

R2 från Enervit – bästa återhämtningsdrycken efter hårda pass. D-vitamin och Zink, samt Omega-3. Coldenzym. Andra Enervitprodukter för race.

Vad har du i ditt kök Elin, Sara, Betty, Helena,  Mina Träningstajts, Orka Mera Anna och Trend och Tränings Anna

 

[insert]oatley

 

[/insert]

3 Comments

  1. Pingback:I mitt kök, tack för passningen Jessica:) | elinwennman

  2. Pingback:I mitt kök – Trend o Träning

  3. Pingback:Alltid på min lista - Träningsglädje

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *