Idag anmälde jag mig. Förra årets Cykelvasa kan du läsa om här och min allra första Cykelvasa och första mtb-lopp kan du läsa om här. Rekordmånga är anmälda och startplatserna tog slut löjligt snabbt.

Jag vet att det är många som står utan startplats som vill köra och vad kan vara bättre än att ha möjligheten att göra en av er lyckliga – det ville Craft med och nu har jag chansen att lotta ut en startplats till Cykelvasan 2014.

För att vinna den behöver motivera varför, så klart, nedan och jätte gärna dela inlägget om du har en blogg eller på Facebook. Inte något tvång med det sista förstås, men jag blir glad om fler får chansen.

Bilderna tog jag förra året en vecka innan start.

[insert]

[/insert]

34 Comments

 1. Ingela 23 juni, 2014at19:28

  Cyklar idag lvg, dock räknar jag mig ännu till newbies och är nu också nyfiken på mtb, skulle jag få en startplats till cykelvasan skulle jag bli pepp nog att köpa mig en mtb och börja med det med! :)

 2. Louise Stensson 23 juni, 2014at19:57

  Hej Jessica! Min syster Malin har fått mig att både börja läsa din blogg och köpa mig en mtb och nu är jag väldigt taggad att cykla cykelvasan! Hade varit en ära för mig att få vinna en startplats av Craft genom dig. Kommer isåfall självklart att beställa och köra i She Rides-kläder. (Jag delar självklart på Facebook)

 3. Lotta Tjörnfors 23 juni, 2014at19:58

  Jag har kört CV 30 km två ggr och 45 km en gång och skulle så gärna få chansen att åka hela loppet. Biljetterna tog som bekant slut innan man hann blinka. Det är så kul att ta sig över alla hinder; rötter, stenar och mental snubbeltråd. Pappa, som var den som fick mig att börja köra, ska köra 30 km i år. Jag sa att jag inte skulle åka om jag inte fick en plats till hela loppet, vilket jag nu hoppas att jag får! Vilken kul grej att överraska pappa med!

 4. Eva 23 juni, 2014at20:07

  Cykelvasan är ju DET loppet man skall köra om man håller på med MTB. Det skulle vara en ära att få köra för Craft och She Rides och få delta i ett så fint evenemang och utmana sig själv både fysiskt och psykiskt på en ny nivå. Delar så klart inlägget på Facebook.

 5. Jonas 23 juni, 2014at20:16

  Skulle gärna förgylla min sommar med vasan, såklart blir det en Epic ride, har nog inte fart nog att lura ned dig i något lerhål dock men kul kommer jag ha…

 6. Malin Stang 23 juni, 2014at20:19

  För två år sedan körde jag min första Cykelvasa. På Hybrid och utan erfarenhet var det en lång och skakig resa till Mora.
  Förra året var jag taggad på att cykla snabbare. Mountainbike var införskaffad och jag hade tränat. Felaktigt kostintag med för mkt salter ledde till obalanser och jag blev liggandes skakig och illamående vid sista stationen i 40 minuter. Skulle ju få vara fantastiskt att få köra för tredje gången gillt och kunna få ett bättre minne av loppet än vad jag har just nu :)

 7. Johan 23 juni, 2014at20:27

  Själv klart vill man ha en plats till Vasan. Är lite göra om göra rätt för mej, skulle va kul å förbättra sig från ifjol om man får chansen.

 8. Linda Assarsson 23 juni, 2014at20:35

  Ett cykellopp för en löpartjej,
  oj vilken häftig grej!
  Utmaningar är min melodi,
  en vinst skulle orsaka glädjeskri!

 9. karin hedlund 23 juni, 2014at21:00

  Hej Jessica! Vore så kul att köra i år, har tyvärr kraschat för några veckor sedan på Långa Lugnet men tänkte att en start till Cykelvasan skulle kännas kul att se framemot. Kram från Karin Hedlund

 10. Louise Östberg 23 juni, 2014at21:00

  Jag är egentligen ingen tävlingstjej… Men cyklar mycket MTB och tycker att det är bland det roligaste som finns. I år gör jag ett projekt där jag gör ett äventyr om dagen i ett år – 365 Äventyr. Att få prova att tävla i ett så stort sammanhang som cykelvasan skulle vara en stor utmaning, en härlig upplevelse (hoppas jag!) och definitivt ett äventyr. Att få vinna en startplats via She Rides och Craft vore fantastiskt!

  Självklart delar jag på FB och på min blogg http://www.365aventyr.se

 11. Åsa Lord 23 juni, 2014at21:02

  Deppig över att blivit utan plats till Cykelvasan anmälde jag mig till Halvvättern och nu när den avklarad vore det toppen att fortsätta med lite mtb-utmaning också. Tränar mest med och hejar på mina cykeltävlande söner på 13 o 15 år så lite egen tid för mamsen vore kanon!

 12. Pingback:Tre timmar cykellycka | elna dahlstrand

 13. Amira Narel 23 juni, 2014at21:43

  Oj, vilken chans! Ivrig som jag är till naturen tog jag skatteåterbäringen och förverkade i ett nafs! Jag köpte förutom She Rides kläder även precis nyss en startplats till CykelVasan av en tjej som fått förhinder. Även om jag inte alls vet vad jag gett mig inpå på (har aldrig cyklat så långt i hela mitt liv) så vill jag väldigt gärna dela denna stundande upplevelse med någon i She Rides som är pepp på att köra..och vinner jag en plats nu så tänker jag att jag har alla möjligheter att få med ett sällskap på vägen:-) Delad glädje liksom<3

 14. Julia 23 juni, 2014at22:06

  Jag söker febrilt efter en startplats till Cykelvasan, för just nu är det årets träningsmål! Min plan för 2014 var egentligen att satsa på löpningen ännu en säsong, men tyvärr kom en fotledsfraktur och en lång rehabiliteringstid i vägen. Jag ser dock inte skadan som något negativt, utan tvärt om, den gav mig chansen att satsa på cyklingen! Det är ett intresse som min fotled klarar av och som tyvärr fått stå i skymundan för löpningen. Mtb har jag alltid tyckt varit särskilt roligt och att ha fått satsat helhjärtat på det i vår har varit helt underbart! Nu är målet Cykelvasan, och det enda som hindrar mig från att stå på startlinjen, och fullfölja denna satsning, är att jag inte har en startplats.

 15. Patrik 24 juni, 2014at05:24

  Lyckades inte få en startplats i år heller. Misslyckades förra året också, kanske är det min tur nu ändå! Vill ju så gärna få chansen att åka!

 16. Sara Borg 24 juni, 2014at06:40

  Ha! Efter att här ha vunnit en startplats i Lidingö MTB – och då genomfört mitt första och hittills enda MTB-lopp vill jag självklart vara med och tävla om en startplats till Cykelvasan också! Och om inte jag vinner vore det kul om en vän gjorde det, därför delar jag inlägget :)

 17. Sanna 24 juni, 2014at08:59

  Jag vill att min mamma ska vinna. I 50-års present anmälde jag henne i år till Vätternrundan. Inför loppet var det mycket nervositet och ängslan och även under loppen ifrågasatte hon om hon skulle kommma i mål. Men i mål kom vi med glatt humör och dagen efter loppet var hon ute och cyklade igen och kallade sig ett “fysiologiskt underverk” och “det där var ju ingenting”. Det vore extrement kul om hon kunde få chansen att verkligen bli biten av cykelsporten och att detta endorfinrus kan få bli en naturligt inslag i en annars stressig vardag.

 18. Sara Berg 24 juni, 2014at12:19

  Jag har gjort mycket under min idrottskarriär som både har skrämt mig och gjorts med nöje, men att få tag på en start till CV måste vart det svåraste:) har under två år nu tränat inför det loppet men aldrig fått tag på en start. Tredje sommaren på min älskade MTB håller jag alla tummar och tår för att jag och min cykel ska få cykla Sveriges (tycker jag iaf) mäktigaste MTB lopp.
  Kram på dig!!

 19. Cecilia 24 juni, 2014at13:28

  Min sambo cyklar 90km i år för tredje gången. Förra året fick han med sig sin svåger och i år vill han försöka värva mig. Då jag inte fick någon startplats så tänkte jag att då behöver jag inte vara med men nu vill han att jag ska tävla om en plats. Det skulle betyda mycket för honom att jag är med och delar denna upplevelse och intresse med honom. Så nu hoppas jag få chansen att göra det. Det vore oerhört kul och en ny utmaning i livet!

 20. Cilla 24 juni, 2014at14:14

  Självklart vill jag vinna en startplats till cykelvasan. En perfekt utmaning att kämpa mot under sommaren. Att få möjlighet att sitta på min älskade mtb under 9 mil och njuta av den klassiska marken och vyerna som jag bara sett vintertid via tv.

 21. Pingback:VINN STARTPLATS TILL CYKELVASAN 2014 | Minialthini

 22. Caroline 24 juni, 2014at17:35

  Åhhh gud så spännande, från en som övrig tävlar i såna hör grejer :)
  Har kört 2 år men hade svårt att bestämma mig om iår, tycker det är läskigt att svänga mm… men har tagit privatlektioner o övar järnet nu!
  Funderar på She rides men känner mig ensam i Skåne :(
  Hoppas hoppas :)

 23. Charlott 24 juni, 2014at18:35

  Jag längtar efter att få nya blåmärken, lera i ansiktet och den härliga känslan när man äntligen lyckas ta sig uppför den där backen och när man vågar slå sitt hastighetsrekord i nerförsbacken efteråt! Jag har precis klarat årets stora mål, Vätternrundan och längtar efter en ny utmaning (och en anledning att få köpa en alldeles egen mtb).

 24. Robert Glembro 24 juni, 2014at18:37

  Hej Jessica, Jag hade gärna ställ upp om jag vann en plats, men ta någon som inte har fått uppleva MTB-stämningen än. Jag har tävlat i 10 år och kört Långloppscupen flera gånger. Cykelvasan har det inte blivit ännu, verkar vara väldigt trevligt, men jag hade gärna sett liknande evenemang i södra Sverige. Nu tävlar jag mest i Danmark där man verkligen kan arrangera med god MTB-stämning. Lycka till den som vinner platsen. /Glembro

 25. Nicklas 24 juni, 2014at22:08

  Pick me…jag vill ta CV-oskulden!:)

 26. Josefin Bruzell 24 juni, 2014at23:30

  Hej!
  Jag är en tjej som älskar utmaningar, att pressa mig själv att göra det jag trodde var omöjligt för mig. Att inte bara göra det, utan göra det på ett bra sätt oxå. Att göra vad jag kan för att pusha å motivera andra till att våga ta steget mot insikten om att inget är omöjligt å att man kan om man vill! Jag gör detta genom att tex genomföra en svensk klassiker, att göra en till synes omöjligt lång å svår vandring i den thailändska djungeln, mm, mm. På vägen försöker jag inspirera å få med mig andra människor. Ett av årets utmaningar var cykelvasan, men tyvärr fick jag ingen plats. :( Det vore en stor ära att få vinna en plats av dig å Craft. En ära för att även ni inspirerar människor å en ära för att min vilja att inspirera andra kanske anses som något bra! Tack å lycka till!
  Mvh
  Josefin
  (Delar så klart!)

 27. Ida 25 juni, 2014at12:40

  Jag har alltid varit fysiskt aktiv så länge jag kan minnas, är dock bara 22 år så det är inget särskilt långt tidsintervall, men för mig så har fysisk aktivitet gett mig den glädje jag behövt för att må bra. Löpningen har alltid kommit på första plats då det är något så oerhört fantastiskt att bara bege sig ut, upptäcka naturen runtomkring och få känna den där underbara frihetskänslan som alltid uppenbarar sig. Jag saknar det. För nu är jag dessvärre skadad i båda mina knän som förhindrar mig från att springa. Jag var anmäld till mitt första Marathonlopp i Stockholm som gick i maj, något som jag såklart hade sett fram emot, men mina knän hindrade mig. Jag är ju såklart oerhört ledsen över detta, men har lyckligtvis nu funnit en ny passion. Nämligen cykling. Cyklingen ger samma frihetskänsla samtidigt som jag får en adrenalinkick av de högre hastigheterna. Men det bästa av allt, cyklingen är en skonsam sport och trots mina skadade knän hindrar det inte mig från att cykla. Det skulle vara som ett plåster på såret om jag kunde få delta i Cykelvasan. Jag kan se framför mig hur jag vid målgång känner mig som en krigare som, trots nederlaget i maj, ändå lyckas utmana mig själv och ta mig fram hela vägen. Att jag minsann inte ger upp.

 28. Jessica "jessan Svensson 26 juni, 2014at18:41

  Herregud!!!Cykelvasan är bland det läskigaste jag varit med om!!! Cyklade tillsammans med min sambo förrförra året, vi cyklade över mållinjen hand i hand och jag var helt klart beredd på att sälja min cykel efter målgång….Sålde den inte och har på 1 1/2 år hunnit smälta denna skräckupplevelse….Är beredd på att prova igen!!!!

 29. Anna Blomsten 26 juni, 2014at21:58

  I tre år har min sambo, min far ovh min bror cyklat vasan tillsammans. Men så i år fick min sambo och min far biljetter. Men min bror blev utan. Deras tradition riskerar nu att gå i stå, en typisk grabb helgen med cykelfokus. Lider så med min bror så jag lägger den här kommentaren i hans räkning för jag unnar honom en startplats tillsammans med min sambo&far.

 30. Ingela 27 juni, 2014at14:14

  Började förra våren att cykla MTB för att min pojkvän cyklar. Började först med att cykla på grusvägar, ibland lurade han in mig på stigar med rötter och stenar. Jag blev så sur på honom för jag kände att det där klara jag inte av. Men i våras så bestämde jag mig att detta ska jag klara av. Efter många blåmärken och skarpsår så bara älskar jag att cykla över rötter och stenar. Jag skulle så gärna vilja cykla cyklevasan!

 31. Elin Carlsson 28 juni, 2014at11:14

  När jag hejade på min pojkvän i Keps cup i våras gick det upp för mig att det där med MTB ser ju kul ut! Kort därefter provade jag alltså MTB för första gången. Oj vad kul det var! Cirka sex till sju MTB-turer senare körde jag (med skräckblandad förtjusning) Lida single loop. Det var bland det roligaste jag gjort och efter det är jag väldigt sporrad att köra ännu fler MTB-lopp. Jag spanade in Cykelvasan som jag tror skulle vara perfekt för mig och som ett brev på posten kom här möjligheten att vinna en startplats :-) Jag skulle bli så fantastiskt glad om jag blir den lycklige vinnaren!

 32. Jonas Nilsson 28 juni, 2014at22:02

  Jag vill visa att man inte behöver trycka på pausknappen i livet bara för att man är småbarnsförälder. Detta skulle vara en utmaning

 33. Anna 1 juli, 2014at02:13

  Blev som ett barn på julaftonen när jag såg din tävling. Trodde att hoppet var ute för mig och cykelvasan i år. Med hoppet tänds gnistan, och nu tränas det för fullt igen. Nu får alla rullande Gustav varor se upp :)

 34. Pingback:Today | jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *