Idag anmälde jag mig. Förra årets Cykelvasa kan du läsa om här och min allra första Cykelvasa och första mtb-lopp kan du läsa om här. Rekordmånga är anmälda och startplatserna tog slut löjligt snabbt.

Jag vet att det är många som står utan startplats som vill köra och vad kan vara bättre än att ha möjligheten att göra en av er lyckliga – det ville Craft med och nu har jag chansen att lotta ut en startplats till Cykelvasan 2014.

För att vinna den behöver motivera varför, så klart, nedan och jätte gärna dela inlägget om du har en blogg eller på Facebook. Inte något tvång med det sista förstås, men jag blir glad om fler får chansen.

Bilderna tog jag förra året en vecka innan start.

[insert]

[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center