Fierce Women

Jag är ganska förundrad över att jag har lyckats motivera mig själv att springa på löpbandet 2 gånger denna veckan. Jag fullkomligt avskyr att springa på den där maskinen och verkligen föredrar utomhuslöpning. Förmodligen så var jag kanske motiverad av att hela underbara Fitness Magazine gänget hade gästat min klass dagen innan. Galet sköna individer och kvinnor. I love them all.

Jag har också bestämt mig för att göra ett seriöst försök och köra med Nikes App 2 gånger i veckan och ge er en ordentlig recension förmodligen i slutet av mars.

Total
0
Shares
Comments 2
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Vad har du för dig?

Vad har du för dig?

Läste en artikel i aftonbladet om skrock och maskotar – att ritualer och

Next
Hejdå #51

Hejdå #51

Ikväll tog vi avsked av Body Balance 51, nästa vecka ska vi låta nr 52 svepa

You May Also Like