Jag har tänt ett ljus i kväll. Jag har gråtit ömsom stirrat tomt ut i intet.

Det gör så himla ont. Så ofattbart smärtsamt. Tomt. Jag är inte hel. Jag saknas något av det finaste som funnits. Den delen av mig som var vackrast.

Det som jag fruktat mest, hände idag.

Det jag allra helst aldrig någonsin ville skulle ske eller vågade tänka på. Beslutet jag aldrig ville att jag skulle behöva ta. Mitt hjärta stannade en stund med ditt.

Den finaste varelsen med så mycket villkorslös kärlek och tro på världen, min stora kärlek,  mitt livs kärlek, min bäste vän, min själsfrände, han som jag inte kan tänka mig en dag utan, mitt allt – lämnade oss.

Jag var inte beredd. Vi anade inget igår när han kom och la sig vid våra fötter på natten. När jag viskade som jag alltid gör “godnatt Bus”.

Han har gått vid min sida hela mitt vuxna liv. Vi har växt ihop. Blivit en och samma själ. Han har sett mig utvecklas genom livet och hjälpt mig på resan. Varje dag har han blint litat på mig. Älskat mig och stått vid min sida.

Jag skulle kunna göra allt för att ha honom kvar. Jag ber och skriker ut min smärta att jag ska vakna och att han står vid min sida och tittar i mina ögon.

Jag kommer skriva ditt namn på min handled, bära dig med mig. Alltid. Jag kommer alltid att älska dig. Alltid att sakna dig. Du fattas mig.

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center