Jag saknar dig

Jag har tänt ett ljus i kväll. Jag har gråtit ömsom stirrat tomt ut i intet.

Det gör så himla ont. Så ofattbart smärtsamt. Tomt. Jag är inte hel. Jag saknas något av det finaste som funnits. Den delen av mig som var vackrast.

Det som jag fruktat mest, hände idag.

Det jag allra helst aldrig någonsin ville skulle ske eller vågade tänka på. Beslutet jag aldrig ville att jag skulle behöva ta. Mitt hjärta stannade en stund med ditt.

Den finaste varelsen med så mycket villkorslös kärlek och tro på världen, min stora kärlek,  mitt livs kärlek, min bäste vän, min själsfrände, han som jag inte kan tänka mig en dag utan, mitt allt – lämnade oss.

Jag var inte beredd. Vi anade inget igår när han kom och la sig vid våra fötter på natten. När jag viskade som jag alltid gör “godnatt Bus”.

Han har gått vid min sida hela mitt vuxna liv. Vi har växt ihop. Blivit en och samma själ. Han har sett mig utvecklas genom livet och hjälpt mig på resan. Varje dag har han blint litat på mig. Älskat mig och stått vid min sida.

Jag skulle kunna göra allt för att ha honom kvar. Jag ber och skriker ut min smärta att jag ska vakna och att han står vid min sida och tittar i mina ögon.

Jag kommer skriva ditt namn på min handled, bära dig med mig. Alltid. Jag kommer alltid att älska dig. Alltid att sakna dig. Du fattas mig.

[insert]

[/insert] [insert]

[/insert] [insert]

[/insert] [insert]

[/insert] [insert]

[/insert] [insert]

[/insert] [insert]

[/insert]

 

Total
0
Shares
Comments 37
 1. Nej vad hemskt… vågar inte ens tänka på hur det kommer kännas när det är dags för mina katter att gå vidare. :( Kramar om!!

 2. Åh, jag förstår hur det känns, jag hade också en hund åren jag blev vuxen och nu fem år efter att han gick bort kan jag inte tänka mer än 10s i åt gången utan att fälla tårar närsomhelst varsomhelst. Lukten, pälsen, alla äventyr och utflykter, närhet och blöta pussar. Känns som jag aldrig kommer skaffa hund igen när jag vet hur ont det gör när de är borta. Stor kram

 3. Förstår hur det känns när en livsvänn går bort som ger villkorslös kärlek. Så tragiskt, men han har det säkert helt fantastiskt på sitt nya ställe.

 4. Åh, jag lider med dig och gråter när jag läser om din fina vän. Stärkande kramar

 5. Kärlek och kramar till dig och Jaime. Fina Zorro. Han har verkligen gjort avtryck. Han kommer saknas. ❤️

 6. Stor kram till dig, jag saknar fortfarande min bästa vän som gick bort pga dumma tumörer i hela magen alldeles för tidigt för flera år sedan. Saknaden försvinner aldrig men blir lättare med tiden. Kram igen!

 7. Usch vad ledsamt. Mitt hjärta gråter med dig. De älskade fyrbeningarna sätter djupa tassavtryck i våra hjärtan. <3

 8. Otroligt vackert skrivet! Nu sitter jag och gråter till din text, känner din sorg. Kram

 9. Åh, så sorgligt! Jag vet precis hur det känns med den ofattbara tomheten och saknaden. Tänker på dig och skickar en kram!

 10. Jag liksom många m dig fäller en tår. Massa kärlek till dig och familjen. <3

 11. Det gör SÅ ont att läsa… är så ledsen för din skull!!!
  Stor styrkekram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Today – shine like a diamond

Today – shine like a diamond

Next
Tack

Tack

För alla era varma ord och stötting

You May Also Like