Tack

För alla era varma ord och stötting. Det betyder så oerhört mycket. Det är oerhört tungt nu. Allt har stannat upp. Jag har valt att inte köra mina klasser denna veckan. Men tänker följa min pappas råd och försöka fylla mina dagar med saker så jag inte gräver ner mig. Därför fråga gärna mer, så jag får mina tankar på annat.

Nästa fredag har jag bokat tid på Salong Betong och skriver hans namn på min hud.

 
 

 

5 Comments

 1. Marlene 8 maj, 2014at10:27

  Fy så jobbigt!
  Vår pälsboll fick ett krampanfall igår. Han bara föll ihop och skakade. Det är fjärde gången på sju år som det händer och idag fick vi veta att han bär på en sjukdom som kan hållas i schack med rätt diet. Men han betyder ju allt för oss och igår trodde vi att vi skulle missta honom. Jag kan inte ens tänka tanken och förstår att du går igenom ett helvete just nu. Ta hand om dej på bästa sätt.

 2. Nellie 8 maj, 2014at18:42

  Kära du. Vi känner inte direkt varandra men jag känner med dig och tänker på dig. Fyll dina dagar med roliga saker så känns det kanske lite lättare. Stor kram till dig!

 3. sara den rara 8 maj, 2014at19:57

  Okej har haft hund nästan hela mitt liv och fått säga adjö till två älsklingar så jag vet hur jävligt / ursäkta språket / det kan vara .
  Då kör vi med frågor
  Har blivit utmanad av kompis att vi ska cyckla vättern rundan nästa år och det känns olidligt långt med tiomil . Några tips ? yogar och springer / lufsar varannan dag . Springer gör jag för att det ger kondition och yogar gör jag för att det har blivit nödvändigt i mitt liv sista året . Helt otroligt att jag har en hylla i min garderob med bara träningskläder ? Det är stort faktisk .
  Ska köpa cyckel nu i maj och hoppas få in ett par mil vana i rumpan och övriga kroppsdelar .
  Vad ska jag mer tänka på ? Ska köpa cyckel på ett bra ställe här i umeå och räknar kallt med att få hjälp av personalen där på bästa sätt .

  Bind en krans av de minnen du har för det kan aldrig någon ta av dig

  sara den rara

 4. Anna 8 maj, 2014at20:28

  Frågor om instruktörsroll/spinning: hur peppar du deltagare? När du ser deltagare som “inte följer instruktionerna”, hur gör du och vad säger du?
  Beklagar din sorg!

 5. Sabina Dalfjäll 8 maj, 2014at23:33

  Beklagar Jessica :(

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *