Lucka 6

Jag har haft en full dag med att köra klass och föreläsning på Medleys interna konvent i Finnspång. När jag åkte imorse var det mörkt och när jag kom hem var det mörkt. Någonstans däremellan hoppas jag att solen krupit fram och smekt någon med sina solstrålar.

Helt tokigt, jag tror vi hade 5 soltimmar i November. Jag tror jag lyckades hugga 3 av dem en söndag ute med enduron. Det innebär att de andra 2 har jag förmodligen missat.

Jag äter inte så mycket tillskott, främst när min träningsdos är som högst. Men under vinterhalvåret brukar jag äta D-vitamin.

Bakom dagens lucka är en stor bunke solsken till alla (önskar verkligen att jag kunde ge er det) och D-vitamin från Great Earth till några lyckliga vinnare.

För att vinna – ge mig en kommentar och motivering och du, läs andras motiveringar i de olika luckorna, tokigt fantastisk bra motivering.

 

 

[insert]sol[/insert]

12 Comments

 1. Rebecka 6 december, 2014at23:48

  Jag äter inte heller särskilt mycket tillskott, men just lite extra D-vitamin känns hemskt välkommet under vinterhalvåret. Skulle väldigt gärna vilja vinna det här från Great Earth för att jag antar att det är bästa sortens D-vitamin (du brukar ju ha koll på vad man ska stoppa i sig, tänker jag) och det skulle hjälpa mig att ta mig igenom de närmaste mörka månaderna lite gladare och lite piggare. Din blogg har ju för övrigt lite samma funktion som D-vitamin, man blir alltid lite gladare när man har varit inne här!

 2. Anna 7 december, 2014at13:39

  Jag har en ganska trist period framför mig, där jag kommer sitta fängslad vid datorn till slutet av februari. Ett extra tillskott av d-vitamin skulle hjälpa mig hålla energin uppe, trots den trista skärm-utsikten. Plus att jag skulle komma ut på andra sidan med energi kvar.

 3. Emma 7 december, 2014at14:26

  de bilder och den glädje du förmedlar bara genom att vara du är är given källa året om. Men Vem vill inte ha lite extra solsken även när den kommer i burkform? :-D

 4. Annica 7 december, 2014at16:34

  Med heltidsjobb, studier, instruerande och egen träning har jag i år ovanligt svårt att få till tid utomhus i dagsljus.

 5. Maria 7 december, 2014at17:09

  D-vitamin är också ett av få tillskott jag kan tänka mig. Jag har hittills försökt se till att ta tillvara de små stunderna av ljus som fattiest Finns under dagarna. I mitt fall har det inneburit att jag försökt förlägga många löppass under luncherna. För mig har det varit den ultimata kombon av dagsljus och ny energi i jobbstressen. Nu har dock min nya chef precis sett till att omöjliggöra mina chanser till att hinna lunchspringa och jag kommer få springa i mörkret på kvällarna istället. Nu är det inte hennes avsikt att specifikt hindra mig från att springa, men till skillnad från vår förra chef som ville underlätta träning så har den här alltså valt det motsatta. Därför skulle jag verkligen bli glad för att åtminstone få lite D-vitamin på burk istället.

  Tack för din härliga blogg som även den sprider ljus i tillvaron! :)

 6. Emely 7 december, 2014at17:43

  Jaa, vilken härlig tävling! Jag föddes med svagt immunförsvar och har fått bevis på det på senare år, då jag lätt blir sjuk och utmattad. Det hade varit så underbart att boosta min kropp med en massa D-Vitaminer från Great Earth! Ha det gott.

 7. Ingrid 7 december, 2014at17:56

  Under somrarna uppe i Norrbotten får vi hur mycket solljus som helst att man tillslut blir less men nu när vintern kommit är det mörkt och sedan flytten från inlandet ut till kusten har ljuset som snön brukar ge mindre. Därför skulle en burk med solsken inte vara dumt för att hålla energin uppe!

 8. Camilla S 7 december, 2014at19:40

  Jag behöver all energi jag kan få till att söka jobb. Under vinterhalvåret blir jag lätt deppig och många har sagt att jag borde äta D-vitamin varje dag. Så jag lovar att jag ska göra det om jag vinner detta :)

 9. Zara 7 december, 2014at19:50

  Jag försöker kapsla in alla minnen av härliga sommarrundor i solen. För att kroppen ska kunna få lite hjälp äter jag D-vitamin under vintern.

 10. Marie 7 december, 2014at20:55

  För att förebygga att näsan i onödan ska rinna
  Önskar jag att jag paketet med D-vitamin ska vinna
  De omsluter bakterier som en hinna
  Och skrämmer alla virus till att försvinna

 11. Pingback:Lucka 16 | jessica claren

 12. Linda Assarsson 16 december, 2014at12:28

  Hemma efter en solig semestervecka vore denna vinst toppen för att behålla energiboosten resan gav :)
  Den som spar han har ;)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *