Lucka 8

Bakom dagen lucka finns inspiration i hederligt och härligt pappersformat. Det är faktiskt något visst med att höra dunsen från brevinkastet och att den liksom är lite tyngre än vanligt och väcker förhoppning om att det är en tidning.

Det finns alltså en prenumeration på STARK bakom dagens lucka.

För att vinna – motivera så klart i kommentarerna.

[insert]stark magazine-2[/insert]

21 Comments

 1. piggelinda 8 december, 2014at23:35

  Stark inifrån å ut e ett av mina mål. Vore helt klart väldigt fint med inspiration i brevlådan lite då och då.

 2. Sofia 9 december, 2014at06:30

  Because I’m worth it

 3. Charlotte 9 december, 2014at06:56

  För att en hederlig papperstidning är ett ypperligt sätt att dyka ner i och glömma allt runtomkring för en stund. Om man dessutom riskerar att bli stark på köpet är det ju en oslagbar kombo!

 4. Jennifer 9 december, 2014at08:30

  För 4 veckor sen opererade jag ett avslitet korsband. Det har varit bland de värsta 4 veckorna i mitt liv. Nu kämpar jag dagligen för att komma tillbaka till fotbollsplanen igen. För några dagar sen lyckades jag samla kraft till att gå till gymmet och kör nu bara överkropp. Mår SÅ mycket bättre av att röra på mig igen, dock i mindre dos men det är i alla fall något. Vore perfekt med tidningen de dagar när motivationen börjar tryta.. Det är en lång svajig och jobbig väg tillbaka…

 5. Jessica Sundberg 9 december, 2014at08:34

  Jag håller med! Finns inget som går upp mot en hederlig gammal papperstidning med doft av trycksvärta och äkthet. Lyxen att få känna pappret mellan fingrarna, bläddra och läsa, dofta och inspireras! Sen att jag älskar att få post är en extra bonus!

  Kram!

 6. L 9 december, 2014at08:58

  Jeg trenger å lese et blad som handler om noe annet enn å finne bikinikroppen eller bli kvitt julefettet!

 7. Carina 9 december, 2014at10:24

  Så underbart att kunna få hem en tidning i brevlådan , för att sedan krypa upp i soffan med en kopp te och läsa om sådant som är så stort intresse :-)

 8. Rebecka 9 december, 2014at12:15

  Vill så gärna prenumerera på en bra träningstidning! Internet och bloggar i all ära, men det är liksom något visst med att hitta en tidning i brevlådan en gång i månaden och krypa upp i soffan och sträckläsa den, utan plötsliga infall att kolla mailen eller kanske klicka på en länk och hamna någon annan stans för att till sist helt ha glömt bort vad det var man läste från början och varför. Det svåra är ju bara att hitta en träningstidning värd namnet, när allt fler bara till sist ändå handlar om mode och skönhet och vikthets och jag vet inte vad. Jag vet inte så mycket om den här tidningen, men bara namnet säger mig att den nog är riktigt bra!

 9. Tina 9 december, 2014at13:06

  Det vill jag gärna vinna. Älskar att läsa tidningar!
  Både jag o dottern delar intresset av att läsa tidning o sedan få klippa ut o spara det som är extra intressant. Vi sparar sedan allt i en pärm som vi plockar fram när insperationen tryter!

 10. Petra 9 december, 2014at14:12

  För att en tidning är ett perfekt sätt att koppla av, men också kan det vara en artikel som ger den extra puschen att ge sig ut på den välbehövda löprundan istället för en helkväll i soffan.
  Dessutom älskar jag att läsa, men nu när jag är student kan jag inte låna hem böcker under terminerna för att då kan jag inte släppa boken, därför är en efterlängtad tidning bra – dels behöver man inte läsa allt på samma gång, och skulle man ändå göra det så tar det inte lika lång tid som att sträckläsa en bok!

 11. Sanna 9 december, 2014at17:37

  Fick min son för 7 månader sen, nu är mitt mål att komma i ännu bättre form än jag var innan jag blev gravid, ibland behövs det inspiration och motivation då är en tidning som allra bäst! :)

 12. Gabriella M 9 december, 2014at21:04

  Jag har äntligen kommit igång och träna igen efter ett långt uppehåll . Förutom att ge mig en starkare kropp, lugnare sinne och bättre självförtroende har det även stärk mitt och pojkvännens förhållande. Vi peppar varandra, delar konstiga träningsfakta och tränar ihop. En prenumeration på STARK skulle vara perfekt läsning för oss vid frukostbordet!

 13. Keron 9 december, 2014at21:43

  Har faktiskt inte sett ett enda nummer av Stark sen första utgåvan! Mitt motto och mål är hel och stark så då måste väl ändå tidningen stark vara en bit på väg?

 14. Anna A 9 december, 2014at22:14

  Igår lyfte jag luren och bokade en tid med en kurator för att prata om ångest i samband med mat, särskilt nu inför julen. Något jag borde gjort för minst två år sedan. Idag känner jag mig stark tack vare detta, men tänker inte avboka tiden trots jag känner harmoni i stunden. För då, för nu och för framtiden behöver prata om detta. (Och fler än jag). Att min träning ska få vara lustfylld som den en gång var, och inte ett måste för att tillåta mig själv att njuta av mat. Jag vill fortsätta känna mig stark och inspireras till detta genom kanaler som fokuserar på styrka och inte smala ideal. STARK inspirerar, stöttar och uppmuntrar.

 15. Tess 9 december, 2014at22:19

  Förra året var jag just stark. Jag tränade mycket. För att jag tyckte det var roligt. För att jag hade tydliga mål. Sen kom axelskadan. Den bröt ner mig fullständigt. Mest mentalt. Efter mycket rehab. Mycket sjukgymnast. Så är jag tillbaka på rätt spår. Men mentalt är jag ännu inte där. Jag saknar det så. Men behöver hjälp på vägen. Lite extra motivation.

 16. Emmi - explorista.se 10 december, 2014at08:50

  2,5 år rehab för långdragna knäproblem har hindrat mycket träning. Nästa år är stark fanimej ledordet! :D

 17. Pingback:Lucka 16 | jessica claren

 18. Linda 16 december, 2014at14:26

  En tidning som ger pepp när nya mål ska nås 2015 vore toppen att vinna.

 19. Amanda 16 december, 2014at19:43

  Nu när det är vinter tycker jag det är svårt att hitta inspiration, såklart är olika bloggar osv en chans till inspiration men desto mindre sol det blir desto mer försvinner min inspiration. Skulle vara guld värt med lite inspiration i form av tidningen stark i vintermörkret . Kram Amanda

 20. Fanny 16 december, 2014at20:07

  Jag har kämpat med ett envist löparknä i snart 10 månader och börjar inse att jag nog måste leta efter alternativa träningsformer. Nu behöver jag pepp och hjälp med motivationen för att hitta något som kan ersätta min älskade löpning. Som student har jag inte många kronor över att lägga på tidningar, fastän det är så härligt att mötas av ett magasin i brevlådan som ger en paus i pluggandet. Därför skulle jag bli så himla glad av en prenumeration på tidningen Stark!

 21. Frida 17 december, 2014at20:42

  Den senaste tiden har jag lagt ifrån mig mobil och dator på kvällen minst en timme innan läggdags och stängt av teven som annars står på i bakgrunden. Jag har märkt stor skillnad när jag låter hjärnan varva ner och slipper det blåa ljuset, jag sover mycket bättre! En annan sak som får mig att slappna av är att läsa, en prenumeration på STARK skulle därför vara perfekt:)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *