Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Medvetna val

Senast uppdaterad:

Hur som helst, min nya favorit är att steka svartkål i olivolja, svartpeppar och salt. Låta svalna och sedan äta som snacks, tilltugg eller som tillbehör.

 

 

 

En annan favorit är att rosta rotfrukter och ge dem lite extra skjuts. Min favoritpotatis i ugn är utan tvekan just nu Amandine, nötig och liksom lite halvfast.

Så blandapotatis, morötter i olika färger, rödbetor, röd paprika. På med ordentligt med färsk rosmarin, pressa över en halv citron, strö över flingsalt och svartpeppar – riktigt grovmalen och kraftfull, faktiskt gärna krossad sådan. In i ugnen, efter drygt 30 min ta ut och lägg på grönkål och sedan in igen. När allt fått fin färg, ta ut plåten och blanda ned skivad avokado och färskhackad basilika.

Samtidigt som du gör rotfrukterna – rosta halverade tomater med rosmarin, hela vitlöksklyftor, salt, svartpeppar och olivolja. Häll av vätska efter en stund.

Servera allt med stekta trattkantareller, stekt svartkål och linsbiffar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.