Jag har inte ord att beskriva min födelsedagspresent som kom med posten idag.

Jag hittade en guldsmed – Rebecca Bonaparte, för ett tag sedan som jag följt på Instagram. Tror att vägen till hennes instagramkonto, som ni hittar här, gick via ett uppslag i Elle där hennes smycken var med.

Jag har kontaktade henne ett tag senare för en annan grej. Hon är världens, verkligen, härligaste person och gör så himla fina saker.

För drygt två och ett halvt år sedan förlorade jag mitt allt, brutalt och orättvist fick vi inte ta farväl. Jag och Zorro hade 16 år tillsammans. Han läste mina tankar och jag andades hans andetag. Jag har två fyrfota vänner som går vid min sida nu, Rocky & Rambo. Jag älskar dem så att det gör ont och mitt hjärta svämmar över av kärlek till dem, men det finns ett stort tomrum som aldrig kommer fyllas efter Zorro.

Det som kom med posten idag var ett halsband Jaime beställt av Rebecca – till minne av Zorro och med tre stenar – en sten för Zorro, en för Rambo och en för Rocky.

Jag kan inte beskriva det med ord. Det betyder så mycket på så många sätt att det inte går att beskriva. Tack J & tack Rebecca – jag är rörd till tårar.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center