Vissa saker betyder lite mer

Jag har inte ord att beskriva min födelsedagspresent som kom med posten idag.

Jag hittade en guldsmed – Rebecca Bonaparte, för ett tag sedan som jag följt på Instagram. Tror att vägen till hennes instagramkonto, som ni hittar här, gick via ett uppslag i Elle där hennes smycken var med.

Jag har kontaktade henne ett tag senare för en annan grej. Hon är världens, verkligen, härligaste person och gör så himla fina saker.

För drygt två och ett halvt år sedan förlorade jag mitt allt, brutalt och orättvist fick vi inte ta farväl. Jag och Zorro hade 16 år tillsammans. Han läste mina tankar och jag andades hans andetag. Jag har två fyrfota vänner som går vid min sida nu, Rocky & Rambo. Jag älskar dem så att det gör ont och mitt hjärta svämmar över av kärlek till dem, men det finns ett stort tomrum som aldrig kommer fyllas efter Zorro.

Det som kom med posten idag var ett halsband Jaime beställt av Rebecca – till minne av Zorro och med tre stenar – en sten för Zorro, en för Rambo och en för Rocky.

Jag kan inte beskriva det med ord. Det betyder så mycket på så många sätt att det inte går att beskriva. Tack J & tack Rebecca – jag är rörd till tårar.

4 Comments

 1. Amira 28 december, 2016at22:59

  Vilken underbar present av Jaime❤ Fäller en tår jag med nu. Tre stenar där dom alla och envar symboliserar var och en av dina busar? Förstår att det betyder mycket för dig.

 2. Mari 29 december, 2016at08:03

  Gud så fint! All kärlek <3

 3. Petra L 29 december, 2016at09:48

  Ahhh vad fint. När jag blev tvungen att ta bort min absolut bästa vän Dino, gick jag till min juvelör som skapade den finaste ringen som går att få som minne av Dino. Jag bär den så ofta jag kan och jag är stolt över den. Den kan aldrig ersätta, men det bästa jag kunde göra för att alltid kunna kika på honom när jag behöver kraft och någon som skulle förstå mig. Dessa djur betyder så overkligt mycket. Jätte fint halsband och sååå omtänksamt av J. Kärlek till alla Er. // Petra

 4. Rebecca 9 januari, 2017at17:06

  Fina fina du, vad glad jag är att ha fått göra någonting så speciellt till dig. Och tack för så fina ord! Du är fantastisk! Kram!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *