2016 års insikter

Det är 3 dagar kvar till Nyårsafton och 4 dagar kvar till 2017. 96 timmar till nytt år. 5760 minuter och 345600 sekunder. En av mina bästa vänner börjar summera året och jag inspireras av henne som så många andra gånger, att börja göra det samma, så tack för listan Sara, här kommer min!

 

 

Största minnet från 2016

Så himla svårt att välja ett. Och oftast när det är så, så ska man ta det som kommer först upp. Det som dyker upp är Swiss Epic. Så det får bli det. Allt vad det innebar i uppladdning, urladdning, berg- och dalbana. Förberedelserna dit, resan dit, upplevelsen, crashen och vägen hem igen och vägen upp på cykeln igen.

 

Det här gjorde jag mest av under året

Jobbade och tränade. Ja precis så. Cyklade en massa och tränade lite till. Och så körde jag bil. Jag tog ju faktiskt körkort där i mars.

Mina största vinster under 2016

Jag tycker man ska blicka tillbaka o kika på det som varit bra och glädjas åt det. Så himla typiskt osvenskt att göra det. Vi gör det liksom lite i skymundan. Strutsar och sticker upp huvudet ibland. Vi mår bra av att glädjas åt det som går bra.

Jag fick drömjobbet. Jag är numera anställd och jobbar med världens bästa cykelmärke – Specialized.

Jag blev officiellt Strong Her ambassadör och fick uppleva offentligt mycket tillsammans med She Rides.

Tror att jag också måste ta upp mina klasser på SATS Hötorget som en av mina största vinster under 2016. Jag älskar dem och dig/er som går på dem. Verkligen. Inte så att jag skulle kunna gifta mig med er, men nästan faktiskt. Under en tid har vi formats och växt samman och jag behöver nypa mig gång på gång för magin ni skapar. Tack. Tusen tack. Jag tror att jag ibland glömmer och tacka er, så jag gör det igen – tack. I vår hittar ni mig på SATS Hötorget måndagar 18.30 Shape och torsdagar 17.45 Cykel55.

Jag är också glad över alla möten och konventklasser och mina samarbeten. Jag är tex otroligt glad att jag har Mattias Reck som coach och bollplank och glad att jag är en del av Polars utbildningsteam.

 

 

Och några motgångar

Det är ju så att inget alltid är rosenrött. Och den där resan och tävlingen i september var en enorm motgång med. Även om det är ett minne för livet. Det finns lite annat med som stört den klara sikten och även om jag är en mästare på att hålla huvudet ovan ytan så är det självklart att vissa saker tar lite hårdare än andra.

Det här saknade jag mest hela tiden

De vänner jag har nära men inte hunnit vara fysiskt nära under året.

En sak från 2016 som jag verkligen uppskattade

Vårt hus. Åh vad jag älskar vårt Paradis på berget i skärgården.

Mina tre bästa recept på bloggen

Borde vara den här smoothien med extrem vuxensmak, eller den här löjligt goda yoghurten. Och förresten, de här sötpotatis pommesen. Yummy!

Vilket inlägg från 2016 skrev du som väckte mest känslor och åsikter?

Jag skrev några stycken. Ett var om att vara källkritiskt och spinning – båda sakerna tål att fortsätta att diskuteras. Ett annat sådant inlägg som handlar om just inomhuscykel men med en annan infallsvinkel var det här. Eller inlägget till dig som har dåligt samvete över uteblivna träningspass.

Inlägget om hur fantastisk du är. Just du.

När jag skrev om prestation och mens. Det ämnet är jag inte klar med. Berätta gärna hur du känner med träning, prestation och mens.

Finns det fler inlägg som du minns? Berätta!

Största insikten från 2016?

Jag lever. Här och nu. Var sak har sin tid och vänner, riktiga sådana, kommer med kravlös vänskap och finns i vått och torrt.

En bra sak från 2016 som jag vill ta med in i 2017!

Mina lärdomar. Präktigt, men jo jag vill det. Att jag vet betydligt mer nu 2016 vem jag är och vad jag mår bäst av, än vad jag gjort något år innan.

Vad gjorde jag under 2016 som jag inte brukar göra?

Visserligen sent 2015, men jag flyttade till hus. Från storstans puls. Ingen trodde nog det, kanske allra minst jag själv.

12 Comments

 1. traningsgladje 28 december, 2016at00:05

  vilket år. och vad sjukt snabbt det går! 2017 – bring it!

 2. Mari 28 december, 2016at06:47

  Vilket härligt år. :)

 3. Cecilia 28 december, 2016at09:04

  Grattis till körkortet (lite sent kanske:) Vilket härligt år du har haft!!

 4. Användarens profilbild jessica 28 december, 2016at11:24

  2017 är året då vi är tillbaka i “Jessica & Sara mood”

 5. Användarens profilbild jessica 28 december, 2016at11:26

  Åh tack! Hoppas att du har haft ett med <3

 6. Användarens profilbild jessica 28 december, 2016at11:26

  Men tack! Kört så det ryker! Hoppas ditt 2016 har varit bra med <3

 7. Användarens profilbild jessica 28 december, 2016at11:28

  Fina du!

 8. Mia Bergvall 28 december, 2016at13:34

  Vad mycket kul du hunnit med under året!!

 9. Mari 28 december, 2016at18:15

  Det har jag haft, tack! :) Kommer en summering om någon dag. KRAM

 10. kanducilla 28 december, 2016at22:28

  Många härliga minnen och man blir visare och lär känna sig själv bättre och bättre. Hoppas vi får ett härligt 2017!

 11. Helena FREEDOMtravel 1 januari, 2017at12:13

  Hamnade min kommentar i skräpkorgen? (Provar utan bloggadressen nu)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *